Connect with us

Hír

Justin Jefferson: Most még Davante Adams a liga legjobb elkapója, de jövőre én leszek

Justin Jefferson a legtöbb szakértő szemében a liga legjobb fiatal elkapója és az egyik legjobb WR az egész ligában, pedig még csak most töltötte be a 23. életévét. A Vikings támadója úgy gondolja, hogy ugyan egyelőre még nem érdemelte ki ezt az elismerést, de jövőre konkrétan az NFL legjobbja lesz a posztján.

“Ezután az év után én leszek az NFL legjobb elkapója. Egyelőre Davante Adamsnek adnám ezt a címet, űrülten dinamikus a pályán, az útvonalfutása őrületes. Úgyhogy egyelőre neki adom ezt, de elég biztos vagyok benne, hogy a szezon után már én leszek az. Úgy gondolom, hogy zsinórban három éven át kell csináljam, hogy mindenki elhiggye. Egyesek nem hiszik, hogy két év után megérdemlem.”

– mondta Jefferson a complex.comnak, majd hozzátette, hogy szerinte az 1600 yardot idén is túl fogja szárnyalni, így jövőre már senki sem fog kételkedni abban, hogy ő a legjobb.

A Vikings fiatal kiválósága újoncként 1400, másodévesként 1616 yardig jutott. A top50 listánkon a 4. legjobb WR-nek választottuk már most és overall a liga 18. legjobb játékosának. Nem lenne meglepő tehát, ha még tovább emelkedne a ranglétrán, reményei szerint ebben az új támadórendszer is segíteni fog neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!