Connect with us

Hír

Kizárták az Eagles elkapóját az atlétikai világbajnokság döntőjében

Az Eagles tavasszal igazolt elkapója, a gátfutó Devon Allen a hétvégén az atlétikai világbajnokságon szerepelt, azonban a 110 méteres gátfutás idei leggyorsabb embere, aki a valaha volt harmadik legjobb időt repesztette, nem fejezhette be a versenyszámot, ugyanis beugrás miatt kizárták.

Allen reakciós ideje ugyanis 0,001 másodperccel gyorsabb volt a 0,1 másodperces határnál, így a számítógép szerint túl gyorsan indult, tehát diszkvalifikálták. A hihetetlenül kicsi különbség miatt természetesen reklamált Allen a bíróknál, de nem lehetett őket meggyőzni, így csak kívülről nézhette, ahogy honfitársai elviszik az arany- és ezüstérmet is.

Ha Allent nem zárják ki, minden bizonnyal teljes amerikai dobogó lett volna, ugyanis Grant Holloway 13,03-as idővel lett aranyérmes, Trey Cunningham 13,08-cal lett második, Allen pedig 13,09-et futott az elődöntőben. Az olimpiai bajnok jamaikai Hansle Parchment a bemelegítés során megsérült, így nem tudott rajtkőhöz álli.

Allen mostantól a focira koncentrálhat és arra, hogy bekerüljön az Eagles végleges keretébe az edzőtábor és az előszezon végére. Utoljára 2016-ban focizott az Oregon egyetemen és ez lesz az első esélye egy NFL-csapatnál, szóval az esélyei nem a legjobbak, de a 4,35-ös 40 yardos ideje felkeltette a Sasok érdeklődését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!