Connect with us

Hír

TRADE: A Bears megszerezte N’Keal Harryt a Patriotstól!

A Patriots elcserélte N’Keal Harryt a Bearshez. A korábbi első körös elkapó egy 2024-es hetedik körös pickért cserélt csapatot, ám a New England számára alighanem fontosabb volt, hogy ezzel 1,87 millió dollárt sikerült felszabadítani a fizetési plafon alatt.

Harry Bill Belichick valaha volt egyik legrosszabb döntése. A 2019-ben 1/32-es elkapó egyrészt sokat volt sérült, ami már eleve nem jelent túl sok jót, de amikor pályára lépett, akkor sem mutatott semmit. 33 meccsen mindössze 57 elkapása, 598 yardja és négy TD-je van, ami egy draftolatlantól is bántóan kevés lenne – de legalább futásblokkolásban kiemelkedő. Tetézi a rossz döntést, hogy Harry mögött a 2-3. körben olyan elkapókat draftoltak, mint Deebo Samuel, AJ Brown, DK Metcalf, Diontae Johnson vagy Terry McLaurin.

Ezzel együtt az újjáépülő Bears részéről védhető a döntés. Bár az elkapósor ettől még nem lett jobb, de Harry szinte ingyen érkezett, még mindig csak 24 éves (hat hónappal fiatalabb, mint a csapat újonc elkapója, Velus Jones), a tehetsége elvileg adott és anyagilag is bőven belefér. Ugyan nem valószínű, de ki tudja, hátha megtáltosodik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!