Connect with us

Hír

A Browns megfontolja Jimmy Garoppolo megszerzését, ha Deshaun Watsont hosszabb időre eltilták

Felcsillant a remény a 49ers számára: amennyiben Peter Harvey a várakozásoknak megfelelően a teljes idényre eltiltja Deshaun Watsont, úgy a Browns megfontolja Jimmy Garoppolo megszerzését, írja a clevelandi ügyekben mindig jól informált Mary Kay Cabot.

Watson hiányában jelenleg Jacoby Brissett lenne az első számú opció, de a rájátszáshoz ő kevés. Persze Jimmy Garoppolo sem egy elit játékos, de egyértelműen magasabb polcon van és egy jó csapattal bőven lehet vele PO-ért küzdeni. Ráció tehát van az elképzelésben, pláne hogy ennél jobb csapatba úgy sem kerülne a veterán irányító, viszont így is bőven kell kompromisszumot kötni.

A Brownsnak van ugyan 48 millió dollárnyi cap space-e, jövőre viszont már most 32 millió dollárral a fizetési plafon fölött van, így nem nagyon fér bele az idén 25 millió dollárt kereső Jimmy Garoppolo fizetése (pláne, hogy Baker Mayfieldnek is 10,5 milliót utal a csapat). Vagyis vagy a 49ersnek kell átvállalnia valamit az irányító fizetéséért egy potenciálisan akár második napos cetliért (hátsóbbért nem érné meg benyelni a milliókat), vagy a QB-nak kell belemennie egy masszív fizetéscsökkentésbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!