Connect with us

Hír

Drew Lock nagyon beteg, de ha meggyógyul, akkor kezdhet az előszezon finálén

Drew Lock önmagához képest erősen kezdte a seahawksos karrierjét és eredetileg úgy volt, hogy a Bears elleni második előszezonmeccsen ő kezdhet. Nem sokkal a mérkőzés előtt azonban covidos lett és Pete Carroll szerint súlyos tünetei vannak, de ha sikerül összekapnia magát, akkor az előszezon utolsó fordulójában kezdőként léphet pályára.

“Drew nagyon beteg, kiütötte a Covid. Emiatt az eredeti terveket el kellett halasztani, de ezek még mindig élnek. Van időnk, ki fogjuk találni, mi legyen”

– mondta a főedző (via PFT).

Amennyiben tünetmentes, úgy Lock akár már vasárnap visszatérhet a csapathoz, de mivel “nagyon beteg”, így valószínűleg még otthon kell majd maradnia pár napot. A saját szempontjából nagyon fontos lenne, hogy játsszon az utolsó előszezonmeccsen, mert bár a riportok szerint Geno Smith vezeti a házi versenyt, a veterán QB eddig nem igazolta, hogy garantáltan jobb opció Locknál. Egy utolsó hetes jó teljesítmény a Broncos korábbi irányítójától bőven elég lehet ahhoz, hogy szeptemberben az ő nevével kezdődjön a támadósor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!