Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – NFC

Az edzőtáborok már egy bő hete tartanak (ráadásul tegnap éjjel megkezdődött az előszezon is!), és minden csapatnál küzdenek a játékosok a keretben maradásért vagy épp a kezdő pozíció kiharcolásáért. Előbbire rengeteg párharcot lehetne felhozni, most viszont inkább az utóbbival foglalkozunk, és megnézzük minden NFC-s csapatnál, hogy melyek a legfontosabb edzőtábori csaták! Az AFC-vel tegnap foglalkoztunk.

Arizona Cardinals: Edge rusher

A támadóoldal a kezdőket tekintve le van osztva, a védelemben viszont vannak kérdőjelek. Ilyen a harmadik számú cornerback is Byron Murphy és Marco Wilson mögött, vagy épp a nose tackle, de a pass rush tűnik a legérdekesebbnek. Itt Markus Golden helye biztosnak tekinthető, de Chandler Jones távozásával a túloldalon több jelentkező is akad. Talán a tapasztalata miatt Devon Kennard tekinthető favoritnak, de Dennis Gardeck is több lehetőséget kaphat, a két kihívó viszont a két harmadik körös újonc, Myjai Sanders és Cam Thomas. Két teljesen különböző stílusú játékosról van szó egyébként, Thomas a nagyobb darab, Sanders pedig az alulméretezett, de atletikus. Idővel nekik szánhatják a két kezdőt is akár, de fel tudják gyorsabban venni az NFL ritmusát?

Atlanta Falcons: Belső linebacker

Úgy tűnik irányító-csata nem lesz, Mariota a kezdő. Mivel elég gyenge a Falcons kerete, így sok helyen lesz verseny a kezdőért vagy sokat használt csere posztért, és akár ki lehetne emelni a pass rushereket vagy a bal guard posztot is, most a belső linebackereket hoztam. Foye Oluokun távozott, Deion Jones szénája pedig eléggé kifelé áll a gyenge játéka és a magas fizetése miatt, így a csapat gyakorlatilag a tavalyi LB-snapjeinek a 90%-át elveszíti. Ezt nyilván pótolni kell, amire “házon belül” Mykal Walker a legesélyesebb, limitált szerepben mutatott már szép dolgokat, de azért ezt még nagyobb felelősséggel nem tette meg. A Titanst elhagyva érkezett Rashaan Evans, talán neki van a legbiztosabb helye a kezdőben. Szintén a piacról jött Nick Kwiatkoski, de a Raidersnél mutatottak alapján sok jóra nem lehet tőle számítani. A draftról pedig az überatletikus, de még nyers Troy Andersen csatlakozott a kerethez, ő is megpróbálhatja megcélozni a kezdőt akár már újoncként – ha a szezon elején nem is sikerül, előbb-utóbb ott lesz a helye.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!