Connect with us

Hír

Előbb Matt Patricia, aztán viszont Joe Judge hívta a Patriots támadójátékait

A holtszezon egyik legfelkapottabb témája, hogy mégis ki lesz a Patriots támadósorának feje. Az edzőtábori riportok alapján Matt Patricia tűnik a play callernek és a de facto támadókoordinátornak, ennek megfelelően ő is hívta a játékokat a Patriots éjszakai előszezonmeccsének kezdetén. Azonban ez nem volt végig így és amikor a harmadik csapatos támadók léptek pályára a második negyedben, akkor Joe Judge átvette a playhívásokat tőle és ez így maradt a találkozó végéig.

Az egyes támadósorozatok közt Patricia, Judge és Bill Belichick általában összeültek átbeszélni a dolgokat, a jelek szerint mindhárman tevékeny részt vállalnak az offense kialakításában. Ennél sokkal többet viszont nem tudni, nagyon titokzatos az egész, amire nyilván ráerősített a főedző is a mérkőzés utáni nyilatkozataival.

“Sok dolgot csináltunk a meccsen, ami hasznos lesz a jövőben, jó lehetőség volt ez nekünk. Végigmegyünk a folyamaton. Ne aggódjatok, majd megoldjuk.”

– mondta Belichick, via Mike Giardi.

Új rendszert is vezetett be a Patriots, de ebből sok mindent nem láttunk a mérkőzésen, ugyanis nagyon basic volt a támadósor – persze nem segített például az sem, hogy csak egy tight end volt aktív.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!