Connect with us

Hír

Nem állnak jól a tárgyalások Lamar Jackson hosszabbítása kapcsán

Ritka az, amikor egy fiatal franchise irányító és a csapata nem tud megegyezni egy hosszabbításról az ötödik éves opció életbe lépése előtt, azonban a 2019-es MVP Lamar Jackson esetében egyre inkább ehhez közeledünk. Most a mindig jól informált Jay Glazer számolt be a helyzetről és a nehézségekről.

Az egyik probléma ugyebár az, hogy Jackson saját magát képviseli, ami mindig megnehezíti a csapat dolgát, hiszen a ő szemébe nehezebb megmondani, hogy csak X összeget ér, mint egy ügynök szemébe, itt sokkal fontosabb a jó kapcsolat. A másik hátráltató tényező Deshaun Watson teljesen garantált szerződése, amivel a Browns minden irányítóval tárgyaló csapatot nehéz helyzetbe hozott, hiszen precedenst teremtett.

Lamar érthető módon hasonlót szeretne, hiszen legalább hasonló jónak, de jó eséllyel jobbnak gondolja magát Watsonnál (ami a pályán kívüli dolgokat is figyelembe véve igaz is), így nem szeretne alább adni és minden bizonnyal ő is teljesen garantált szerződést szeretne magának. A Ravens viszont ezt nem akarja megadni és azzal érvelhet, hogy egy hülye csapat még nem teremt új trendet.

A Ravens egyébként Glazer információi szerint már ajánlott egy Kyler Murray-énél jobb szerződést Jacksonnak. Murray öt évre évi $46,1 millióért írt alá a Cardinalshoz – bár az ő szerződése így összesen 7 évre szól, míg Lamaré csak hat éves lenne, így ugyanazzal az új pénzzel a Ravens irányítója jobb tényleges átlagot tudhatna magáénak.

Glazer azt is hozzáteszi, hogy szerinte nem valószínű, hogy tető alá tudják hozni az üzletet a Jackson által megszabott első fordulós határidő előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!