Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2022 – A 0. héten

Ma indul be igazán a 2022-es NFL-szezon. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is jövünk szezon közbeni All-Pro csapatokkal, de ezúttal egy szezon előtti, várható álomcsapatot is összeállítottunk, ráadásul még a tagsághoz szükséges teljesítményt is megpróbáltuk belőni.

11 kezdő védőt és támadót, illetve a cseréiket válogattam össze. Az offense-be a támadófal mellett egy irányító, egy futó, egy tight end és három elkapó, míg a védelembe két-két belső védőfalember, pass rusher, linebacker és safety, valamint három cornerback került.

QB: Josh Allen (BUF)

Csere: Justin Herbert (LAC)

Tavaly a veteránok vitték a prímet, az MVP Aaron Rodgers és Tom Brady került be az All-Pro keretbe. Természetesen idén is minden esélyük megvan, de előbbi elkapósora nagyon rosszul néz ki, utóbbira pedig kihatással lehet a magánéleti válsága (állítólag Gisele Bündchen kiköltözött a családi házból és a válás is benne lehet a pakliban). Emellett az sem elhanyagolható, hogy az új generáció abszolút képes hozni a régi nagyok szintjét, ráadásul Josh Allen és Justin Herbert körül a csapat is kiváló.

Allen mellett szól a rutin, illetve a némileg erősebb keret, nem véletlenül a Buffalo a 2022-es Super Bowl favoritja. Tavaly Brady 5316 yardot és 43 TD-t passzolt, ezzel vezette a ligát mindkét kategóriában. Peyton Manning rekordjaihoz ugyanakkor ez is kevés volt, és bár nem merem azt mondani, hogy az extra egy találkozó nélkül is veszélyesek lennének rá a fiatalok, de 17 meccsel számolva az 5500 yard és 55 TD sem tűnik elképzelhetetlennek (Herbert ráadásul már tavaly is 5000+ yardot passzolt).

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!