Connect with us

Hír

Hackett: A szurkolók helyében én is kifülyülném magam

A Broncos, és még inkább az újonc főedző Nathaniel Hackett elég komikusan kezdte az évet. A nyitókörben a Seahawks ellen negyedik és ötre az utolsó másodpercekben ahelyett, hogy Russell Wilsonnal megpróbált volna egy passzt, inkább egy 64 yardos mezőnygólt kísérelt meg, amit Denveren és fedett pályán kívül még sosem teljesítettek az NFL történetében. Ezt sikerült megfejelnie a Texans ellen azzal, hogy előbb hívott egy erősen megkérdőjelezhető tight end speed optiont harmadik és 1-re, ami negatív yardos lett. Majd nem tudta eldönteni, hogy nekimenjen-e negyediknek. Végül felküldte a field goal egységet, de nem sikerült időben elindítani a játékot, így jött egy delay of game, majd a punt.

Tekintve, hogy a támadósor mennyire rosszul nézett ki, nem meglepő, hogy erős füttykoncertet kapott a csapat a mérkőzés során. Hackett így reagált erre:

“Én is kifütyülném magam.”

Ezután hozzátette, hogy mennyire nem ment a red zone-ban a játék, ő is frusztrált volt és javítani kell a dolgokon, jobban kell végrehajtani a játékokat.

Ennél még viccesebb volt, hogy a delay of game-ek miatt a szurkolók egy része a meccs vége felé hangosan visszaszámolt mindig, amikor 10 másodperc alá ért a támadóóra. Erről pedig az irányító Russell Wilsont kérdezték meg:

“Gondolom segített, ha szükség volt rá. Azt hiszem szoktak ilyet a kosárlabdában is csinálni. Kiváló volt a közönség ma este.”

Ugyan nyert a Broncos, de nagyon sok mindent kell még kijavítani, ha komolyan akarjuk venni őket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!