Connect with us

Hír

Lamar Jackson a Browns QB-politikája miatt utasíthatott el egy évi 50 milliós szerződést

Pár napja robbant a hír, hogy Lamar Jackson nem tudott megegyezni a Ravensszel, így idén az ötödik éves opciójával fog játszani. Állítólag a hosszabbítás nem a csapaton, hanem az önmagát képviselő irányítón bukott el (bár ezt érdemes némileg fenntartásokkal kezelni), aki mindenképp olyan szerződést akart magának, mint amilyet a Browns adott Deshaun Watsonnak.

Adam Schefter és más források információi alapján a Ravens egy 5 éves, 250 millió dolláros szerződést ajánlhatott Lamar Jacksonnak, amiből az aláírás pillanatában 133 millió dollár volt garantált. Ez az új pénz éves átlagában minimum a második legmagasabb lett volna Aaron Rodgers mögött, míg a garantált tartalmakat tekintve csak Watson előzte volna meg, igaz ő 97 millió dollárral. Magyarán Jackson minden téren minimum top 3-as szerződést kaphatott volna, ami az ötödik éves opciójával együtt egy 6 éves, 273 milliós kontraktust jelentett volna a számára.

Persze sokat számít a szerződés struktúrája, de a Ravens nem az a csapat, ami fukarkodni szokott az irányítói fizetésén (nyögték is évekig Joe Flacco fizetését). Valószínűleg itt ütközött ki, hogy Jackson magát képviselte (plusz az anyukája és a játékosok szakszervezete adott neki tanácsokat) és nem volt tisztában olyan dolgokkal, amiket egy profi ügynök a kisujjából kiráz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!