Connect with us

Hír

A Commanders tulaja akarta megszerezni Wentzet?

Ismét áll a bál a Commandersnél. Azok után, hogy a hét elején Ron Rivera az irányítót nevezte meg a csoporton belüli lemaradás okának, most az ESPN közölt egy hosszabb cikket a tulajdonos Dan Snyderről, amiben többek közt az áll, hogy sok tulajdonosról és Roger Goodellről is vannak piszkos titkai, és ezért nem tudják tőle elvenni a csapatot. A cikkben sok más dolog mellett az is elhangzik, hogy Snyder akarta megszerezni Carson Wentzet.

Persze alapvetően a tulajdonosoknak joga van erre, csakhogy Snyder jelenleg nem szólhatna bele a napi tevékenységekbe, hiszen a munkakörnyezet toxikussága miatt kialakult balhék miatt a $10 milliós pénzbírság mellett ideiglenesen eltávolították ebből a tisztségéből és át kellett adnia a szervezet vezetését feleségének. Ehhez képest névtelen források a Commandersen belül azt állítják, hogy 100%-ig Snyder lépése volt Wentz megszerzése, ugyanis úgy gondolja, hogy ha végre sikerült egy jó irányítót találnia, akkor a legtöbb gondja megoldódik.

Természetesen a Commandersnél ezt az állítást tagadják, ami azt az abszurd jelenetet szülte, hogy pár nappal a kritizálása után, Ron Rivera kiállt a pódiumra és ezt mondta:

“Mindenki azt mondja, hogy én nem is akartam Carsont. Nos, ez bullshit. Én vagyok az a kibaszott ember, aki fogta a papírokat, megnézte az analitikát, megnézte a meccsfelvételeket.”

Majd elviharzott. Akármi is az igazság, elég faramuci a helyzet, főleg hogy Wentz nagyon gyengén játszik. Akár Rivera döntése volt, akár nem, most neki kell elvinnie a balhét, ráadásul még hevesen védenie is kell ezt, miközben láthatóan ő sem elégedett az irányítóval.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!