Connect with us

Minden ami NFL

A 2022-es holtszezon legnagyobb öngóljai

Több csapat is úgy állt neki a 2022-es szezonnak, hogy most majd sikerül szintet lépni és elérhetővé válik a rájátszás, a Super Bowl vagy a címvédés. Ennek érdekében pénzt és pickeket nem sajnálva erősítettek a holtszezonban, hogy aztán visszakézből csapja őket arcon a valóság. A 2022-es holtszezon legrosszabb teljesítményei és legnagyobb öngóljai.

Los Angeles Rams

A Rams már Jared Goffal is fullba nyomta az all int, de végül az irányító limitáltságai miatt nem jött össze az áhított bajnoki cím. Aztán Les Snead és Sean McVay tavaly bedobta az utolsó zsetonjait Matt Staffordra (illetve részben Von Millerre és Odell Beckhamre), aminek köszönhetően hazai pályán sikerült megnyerni a Super Bowlt. Ezek után nem volt meglepő, hogy idén is úgy költekezett a csapat, mintha nem lenne holnap, hogy aztán összeomoljon a kártyavár.

A címvédő kálváriája – amikor az all in nem jön be

Bobby Wagner leigazolása ár/érték arányban jó vétel volt évi 10 millió dollárért, a szezon nagy részében elit szinten játszik a veterán linebacker (viszont a hozzá adott értéke a védelemhez így sem valami sok). Joe Noteboom megtartása évi 13 millióért már véleményesebb, de a sérülése miatt még korai ítéletet mondani a döntésről. Ami fixen félrement, az Allen Robinson leigazolása 15,5 millió dolláros átlagért, az egykor top 5-ös szinten játszó elkapó ugyanis botrányosan pocsék.

Nem volt tehát kirívóan rossz a Rams holtszezonbeli teljesítménye, de ahhoz pont elég gyenge lett, hogy egy sérüléshullám (köztük Matt Staffordé) és a sztárok szokottnál gyengébb játéka a gödör mélyére rántsa a csapatot. A general manager Les Snead egyszerűen rosszul mérte fel a csapat hiányosságait, többek között rossz posztokra hozott drágán jó játékosokat, illetve jócskán alulbecsülte Von Miller hozzáadott értékét és túlságosan elhanyagolta a pass rush-t és a secondaryt. A hibás koncepciónak és rosszul sikerült igazolásoknak köszönhetően ma ott tartunk, hogy a Rams esélytelen a rájátszásra és a Super Bowl győzelmet követő évben jó eséllyel a liga 10 legrosszabb csapata között végez.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!