Connect with us

Hír

Arthur Smith nem akarja leültetni Mariotát, de nem is erősítette meg a kezdő pozícióját

Marcus Mariota nagyon rosszul játszott csütörtökön az 1/1-esélyes Panthers ellen, ami akár a Falcons rájátszásába is kerülhet. Ugyanakkor a főedző Arthur Smith nem tervezi lecserélni a korábbi 1/2-est, igaz nem is erősítette meg a kezdő pozícióját (via PFT).

Mariota idén 1747 yardot passzolt 12 TD és hét INT mellett, mindössze háromszor lépte át a 200 yardos határt. Összességében a futásaival együtt viszont nem játszik nagyon rosszul, ellenben a levegőben abszolút kijönnek a limitáltságai és nem is merik igazából passzoltatni. Nem biztos, hogy a harmadik körös újonc Desmond Ridderrel több esélye lenne nyerni a csapatnak, hiszen a lábait neki kevésbé lehet használni, bár azt nem nehéz elképzelni, hogy passzjátékban akár előrelépést is jelenthetne – a Panthers elleni négy turnovert érő játéknál minden bizonnyal, még ha nem is ez a sztenderd.

Emellett Mariota ellen szól, hogy egyértelműen nem franchise QB, és amennyiben elúszni látszik a rájátszás, akkor tényleg nem marad sok érv a kezdetése mellett. Jó eséllyel látjuk Riddert idén kezdőként a pályán, de meglepő lenne, ha ez a következő pár hétben történne meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!