Connect with us

Hír

Odell Beckham egyáltalán nem játszik idén?

Odell Beckham tavaly szezon közben aláírt a Ramshez, jól is játszott, majd Super Bowlt nyert, ám a nagydöntőn elszakadt a térdszalagja. Az egyik legnagyobb név volt a WR-piacon, azonban sérülése miatt nem írt alá senkihez és a mai napig szabadügynök. Ugyan elmondása szerint már egészséges és a rájátszásra bevethető is lenne, azonban Jeremy Fowler információi szerint több csapat is úgy gondolja, hogy OBJ arra hajlik, hogy kiülje a szezon hátralévő részét és a márciusi szabadügynök-piacra koncentráljon.

Feltehetőleg Beckham nem kapott neki tetsző ajánlatokat a csapatoktól a hajrára, így nem szeretné kockáztatni azt, hogy újra megsérül. Ha tényleg nem ír alá sehová idén, akkor viszont egyértelműen ő lesz a legnagyobb hal a piacon, ugyanis nem igazán lesznek jó szabadügynök elkapók, talán JuJu Smith-Schuster számít a legnagyobb névnek. Ez pedig azt is jelentheti, hogy elindul egy komoly licitháború Beckhamért, amikor a csapatoknak már több elkölthető helyük lesz a fizetési sapkában, így pedig egy igazán vaskos szerződést írhatna alá a korábbi első körös, mára már 30 éves elkapó.

Egyébként neki nem is kellene március közepéig várnia a csapatválasztással és az aláírással, mint a többi lejáró szerződésű játékosnak, hiszen neki nem jár le semmilyen szerződése, tehát korábban igazolható lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!