Hír

Burrow: Addig van nyitva az ablakunk, amíg tart a karrierem

Published on

A Bengals a Ravens elleni sikerrel lezárta az alapszakaszt, egyértelmű csoportgyőztesként. A mérkőzés után természetesen nagy volt az ünneplés, Joe Burrow pedig a rá jellemző lazasággal, csoportgyőztes pólóban és sapkában, illetve szivarral a szájában vett részt ezen, majd nyilatkozott az újságíróknak.

“Ez az alap mostantól. Minden egyes alkalommal meg fogjuk ünnepelni, elszívjuk a szivarjainkat, felvesszük a pólóinkat és sapkáinkat és ezt minden évben elvárjuk magunktól.”

– mondta az irányító a TheAthleticnek.

Később a hivatalos sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy mi a helyzet a csapat Super Bowl ablakával, hogyan látja ezt.

“Az ablak a teljes karrierem. Mindig lesznek változások, játékosok, edzők, de az ablakunk mindig nyitva áll.”

Ugyan talán kicsit nagyképűnek hangzik, abszolút igaza van. A Bengalsnak ilyen irányítóval minden évben úgy kell nekiállni a szezonnak, hogy a Super Bowlért harcol. Ugyan a franchise nem nyert még bajnoki gyűrűt, de tavaly ott voltak már a kapuban. Persze a helyzet eggyel nehezebb lesz, ha a korábbi 1/1-es meg kell fizetni, ettől függetlenül amíg ő játszik, a Bengalsszal mindig számolni kell. Ez pedig elég hosszú időnek ígérkezik.

4 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group