Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Nagyon meglepne, ha Jimmy Garoppolo játékra alkalmas lenne a héten

Kyle Shanahan, a 49ers főedzője korábban azt nyilatkozta: nem tartja kizártnak, hogy a sérült Jimmy Garoppolo az NFC-döntőn vagy a Super Bowlon játékra alkalmas állapotban legyen. A csapat a Cowboys legyőzésével bejutott a konferenciadöntőbe, így ismét aktuálissá vált a kérdés.

“Kedden lesz pár vizsgálat és majd kiderül, hogy hol is tartunk. Ugyanakkor nagyon meg lennék lepve, ha már a héten játékra alkalmas állapotban lenne”

– mondta Shanahan (via Bay Area News).

A veterán QB még a 13. fordulóban sérült meg és azóta nem is lépett pályára. Addig a pontig 67,2 százalékos pontossággal 2437 yardot és 16 TD-t passzolt négy INT mellett, vagyis önmagához képest kifejezetten jól játszott (nem annyira, mint amennyire a statisztikák alapján gondolnánk, de teljesen rendben volt). Sokan aggódtak is a csapat miatt a sérülése után, de a helyére beugró Brock Purdy az elvárásokhoz képest nagyon jól játszik – az újonc irányító a rájátszással együtt 65,9 százalékos pontossággal 1920 yardot, 16 TD-t és négy interceptiont passzolt, és még nem kapott ki vele a 49ers.

Ezek után nem is valószínű, hogy Garoppolo visszakapná a helyét a kezdőben, de azért nem ártana, ha a padra le tudna ülni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!