Connect with us

Szabadügynök

Az idei piac leginkább alulértékelt játékosai

A túlértékelt játékosok után érkezzenek azok a rejtett gyémántok, akikkel igazán nagyot lehet szakítani jutányos áron. Itt főleg olyan radar alatti játékosokról igyekszünk írni, akik valószínűleg többet érnek, mint amennyit kapni fognak vagy legalábbis kevesen gondolják, hogy igazán sokat érhetnek.

Dalton Risner, OG

Risner négy éve került a ligába és egyik szezonjában sem engedett 30 nyomásnál és 3 sacknél többet, pedig majdnem minden évét végigjátszotta. Sokáig úgy tűnt, hogy egy igazi üstökös lehet, de aztán megtorpant a fejlődése és inkább egy korrekt kezdőnek, mintsem kimagasló játékosnak mondanám. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne kifejezetten vonzó az idei börzén.

A tavalyi szezonban Russell Wilson stílusa miatt a szokásosnál többet szenvedett, majd a szezon végére meg is sérült, de ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy egy jó befektetés egy olyan csapat számára, amely a belső támadófalat turbózná. Elsősorban olyan rendszerben lehet jó, amely főleg zónafutásokkal operál, de megvan a kellő ereje és tudása power sémákba is. Egy intelligens, gyorsan tanuló játékosról van szó, a technikáján pedig lehet javítani, így stabil befektetés lehet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!