Connect with us

Hír

Milliókat keres Pokémon-kártyák eladásával a tavaly visszavonult linebacker

Blake Martinezt a 2022-es szezon közben kivágta a Giants, majd leigazolta a Raiders, ő azonban négy mérkőzés után úgy döntött, hogy inkább abbahagyja a focit, hogy családjára és egyéb szenvedélyeire koncentráljon. Az egyéb szenvedélye pedig nem más, mint a Pokémon-kártyák. Ebből ráadásul jól menő üzletet is csinált, hiszen az utóbbi hét hónapban $5 milliót keresett vele – írja a CNBC Make It.

Martinez hat NFL-ben töltött év alatt $28 milliót keresett, most pedig mindenféle ütések és sérülések nélkül kaszál milliókat a pályán kívül. A Pokémon-kártya adok-veszek dologra a Covid alatt kattant rá, aztán mikor később sérülésből lábadozott, azt vette észre, hogy egyre többet foglalkozik ezzel, így nem sokkal később meg is hozta a döntését a karrierváltásról és megalapította a Blake’s Breaks vállalkozását.

A bevétele negyedét forgatja vissza egyébként a cégébe, a többit alvállalkozói és ő viszik haza. Elmondása szerint ugyan van köze a sikerének a nevéhez, de nem ez az elsődleges oka.

“Úgy gondolom több minden van a sikerem mögött, mint a nevem. A védelem irányítója voltam korábban, a vállalkozásom indításakor pedig újra azt éreztem, hogy egy csapatot irányítok.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!