Hír

Aaron Rodgers egyeztetett a Jetsszel!

Published on

A Rodgers saga (remélhetőleg már tényleg) a végéhez közeledik, ugyanis jövő héten nyílik a szabadügynök-piac, eddig pedig a Packers mindenképp le szeretné zongorázni a történetet, bármi is lesz a kimenetel végül. A Combine során a teljes liga összegyűlik és rengeteg az egyeztetés, így ilyenkor mindig sok minden kiderül. Most két Packers-Rodgers témájú hír is érkezett.

Egyrészt Rich Eisen arról számolt be, hogy a Packersnél “nagyon remélik”, hogy Rodgers nem akar visszatérni a csapathoz és elkezdhetik a Love érát. Másrészt pedig Trey Wingo információi szerint Rodgers egyeztetett a New York Jetsszel a hétfői napon – a csapattal, amelyik a fő esélyesnek tekinthető jelenleg – és az irányító állítólag nyitott is arra, hogy a Jetsben folytassa karrierjét.

Ha ez utóbbi hír igaz, akkor a Packers ezt megelőzően szinte biztosan engedélyt adott a Jetsnek, hogy beszéljen Rodgersszel – különben ez tamperingnek minősül és nagyon drága mulatság lenne. Ha pedig a Packers engedélyt adott erre Rodgersnek és a Jetsnek, akkor minden jel arra mutat, hogy a csapat Love-val szeretné folytatni a továbbiakban.

Konkrét határidő nincs a döntésre, de Rodgers korábban elmondta, hogy nem fogja túszul ejteni a csapatot a piac nyitásáig, tehát gyakorlatilag a héten elvileg ki kell derülnie, mi fog történni. A Packers a várakozások szerint egy első körös picket (2023-ban vagy 2024-ben) és egy második napos picket kaphat a 39 éves irányítóért.

6 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group