Connect with us

Hír

TRADE: A Steelers megszerezte Allen Robinsont!

Több forrás is arról számolt be, hogy a Steelers megszerezte Allen Robinsont a Ramstől. A trade egyelőre nem hivatalos (egyelőre az ellenérték sincs meg), de állítólag már csak az elkapó fizikai felmérői vannak hátra – ha a Steelers orvosai jóváhagyják, akkor Robinson Pittsburgh-ben folytatja a pályafutását.

UPDATE: A Rams a 251. picket és Robinsont küldi a Steelers 234. választási jogáért, illetve 10,25 millió dollárt kifizet az elkapó 15,25 millió dolláros fizetéséből.

Robinsont tavaly szerezte meg a Rams abban a reményben, hogy egy nagyon jó második opciót kínál majd Matt Staffordnak Cooper Kupp mellett. Az elkapó azonban nagyon gyengén teljesített, mindössze 339 yardot és 3 TD-t szerzett. Ennek a jeleit már egy évvel korábban Chicagóban is lehetett látni – mintha lelassult volna, pedig csak most nyáron lesz 30.

Idén garantált $15,25 milliót keresne, amivel biztosan nem kellene senkinek, így jó eséllyel ennek egy jelentős részét a Rams át fogja vállalni. Az ellenérték egy hátsó harmadik napos pick lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!