Connect with us

Draft

Meguntuk – Panthers draftértékelő

David Tepper 2018-ban vásárolta meg a Panthers csapatát. A regnálása alatt azonban egymást váltották a rosszabbnál rosszabb irányítók a csapat élén és öt év után ott tart a tulajdonos, hogy egyszer sem örülhetett még pozitív szezonnak az új csapatával. Scott Fittererrel karöltve azonban azt mondták az idei offseasonben, hogy elég a másodvonalas quarterbackekből, idén megszerezzük a mi emberünk!

1/1 Bryce Young, QB, Alabama

A Panthers a 9. pick birtokában kezdte meg az offseasont és miután köztudott volt, hogy az 1/1-et birtokló Bears vélhetően lemondana a pickjéről, viszonylag hamar, már március első felében nyélbe is ütötte a felcseréjét a Panthers, hogy valóban azt az irányítót választhassa ki, aki nekik a legjobban tetszik.

Ez a választott pedig Bryce Young lett, akiről hosszabb ismertetőnket ide kattintva olvashatjátok el.

Picit a játékos profiját is érintve a konkrét választásról. Young hiányossága első ránézésre is szembeötlő. Kicsi. Mind magassága, de legfőképp a súlya nem NFL kaliber. Ezt remekül reprezentálja a kép, melyen az újdonsült csapattársával, a pass rusher Brian Burnsszel fog kezet.

Ez egy komoly hiányosság, ráadásul olyan, ami fejlődni sem fog az évek során, maximum az izomzata lesz picit erősebb. Ez el is tántoríthatta volna a Pantherst a kiválasztástól, azonban Young játéka volt olyan jó, hogy még egy ilyen red flaget is figyelmen kívül lehetett hagyni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!