Connect with us

Hír

Már véget is ért a Colts újonc safetyjének idénye

Szinte még csak el sem kezdődött a Colts újonc safetyjének, Daniel Scottnak a profi karrierje, máris elszenvedte első komoly sérülését, ami miatt rookie évét teljesen ki is kell hagynia. Ian Rapoport információi szerint az ötödik körös játékosnak elszakadt a térdszalagja. Hogy hivatalos legyen a teljes szezon kihagyása, a csapat sérültlistára is tette a védőt, így a szabályok értelmében a 2023-as idényben nem léphet pályára.

Ezt írtuk Scottról a Colts draftértékelőjében:

Az idei safety class nem volt valami erős, ráadásul a sok 3-4. körös játékos közt sem igazán találtunk olyat, aki igazi single high free safety lehetne. Scott kivételnek számít, ugyanis nagyon atletikus, azon belül gyors és kiváló irányváltásokkal rendelkező játékos (minden mutatója a felső 16 százalékba tartozott és több számban az idei Combine legjobbja volt a poszton), ami létfontosságú ehhez a szerepkörhöz – ami ugyancsak egy kötelező elem Gus Bradley védelmében. Ráadásul sok interceptiont is jegyzett az utóbbi két évében. Azért volt elérhető itt, mert már 25 éves lesz idén, rövidek a karjai, illetve a szerelési képességével akadnak problémák.

Scott a speciális egységben azonnal nagyon hasznos lett volna, de talán nagyobb probléma, hogy a single high free safety szerepkörre nem igazán van megbízható embere a csapatnak, és azt remélték, hogy ha nem is idén, de jövőre rábízhatják majd ezt a fiatal játékosra. Így viszont nem lesz lehetősége fejlődni, szóval ez várathat magára, ötödik körös játékosként pedig könnyen lehet, hogy egy év múlva már nem számolnak vele annyira és hoznak valaki veteránt a posztra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!