Connect with us

Hír

Jó esély van arra, hogy Watson és Hopkins újra összeáll

A legnagyobb név a piacon jelenleg DeAndre Hopkins, akit nemrég vágott ki a Cardinals. Természetesen így a holtszezon leginkább hírmentes részén sokan foglalkoznak a sztárelkapó helyzetével és potenciális leendő állomáshelyével. A lehetséges kimenetelek listája nem rövid, de Aaron Wilson információi szerint jó esély van arra, hogy Hopkins újra összeáll Deshaun Watsonnal Clevelandben.

Hopkins és Watson a liga egyik legfélelmetesebb duóját alkották Houstonban, az összhangjuk lenyűgöző volt: 264 elkapást, 3343 yardot és 25 TD-t hoztak össze közösen. Aztán különváltak útjaik, az elkapót Arizonába, az irányítót Clevelandbe cserélték, és most a Brownsnál akár újra össze is állhatnak – Watson egyébként nagyon is örülne ennek.

A Brownsnak olyan nagy szüksége azért nincs Hopkinsra, hiszen Amari Cooper, Elijah Moore, Donovan Peoples-Jones és az újonc Cedric Tillman nem alkot egy rossz névsort, de természetesen Hopkins emelne egyet az állományon. A pénzügyek persze érdekesek, hiszen várhatóan legalább a Ravens által OBJ-nek adott $15 (+3) milliót szeretné kiharcolni az elkapó, de a holtszezon ezen pontján már nem dúskálnak a cap space-ben a csapatok.

Persze a Browns a $13 milliójával még mindig sokkal jobban áll, mint a Chiefs és a Bills az 1-1 milliójával – őket boronálták még össze sokan Hopkinsszal.

Aaron Wilson egyébként hozzátette azt is, hogy ugyan Hopkins nem zárná ki a visszatérést Houstonba, a Texansnál várhatóan nem fognak érdeklődni iránta, ugyanis az játéklehetőséget venne el a fiataljaik elől.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x