Connect with us

Hír

Russell Wilson tavaly megvétózta az elcserélését az Eaglesbe és a Commandersbe is

Az Eagles idén a liga legjobban fizetett irányítójává tette Jalen Hurtsöt (egy rövid időre) egy öt éves $255 milliós hosszabbítással. A fiatal QB remek teljesítményt rakott le tavaly az asztalra, igazi vezére a csapatának, azonban egy évvel korábban még az Eaglesnél sem hitték, hogy ilyen jó lehet. Korábban is voltak már pletykák arról, hogy a Sasok érdeklődtek Russell Wilson iránt, most pedig Greg Bishop (Sports Illustrated) erősítette ezt meg kicsit konkrétabban, méghozzá úgy, hogy az Eagles ajánlatot is tett a Seahawksnak Wilsonért cserébe a tavalyi Combine során, azonban az irányító megvétózta ezt a no-trade záradékának köszönhetően.

Az Eagles érdeklődése nem újdonság, főleg annak tudatában, hogy már 2012-ben is draftolni akarták Wilsont a harmadik körben, azonban a Seahawks felcserélt eléjük. Ez lett volna a második esélyük megszerezni, és nagy szerencséjük, hogy Wilson megvétózta az egészet, hiszen az ő játéka Denverben alaposan visszaesett és láthatóan vesztett a mobilitásából, ami a legnagyobb erőssége volt korábban, miközben Hurts magabiztosan átugrotta az irányítók ranglétráján a folyamatos fejlődésével.

Mindenesetre érdekes alternatív univerzum lenne a Wilson-Eagles házasságból, és ez a sztori is nagyon jól mutatja, hogy sokszor csak a szerencsén múlik, hogy melyik csapat emelkedik fel és melyik süllyed le. A Sasoknál ráadásul duplán igaz ez, hiszen nem csak Wilsont, hanem Allen Robinsont is szerették volna megszerezni, volt is egy jó ajánlatuk a számára, azonban a Rams túllicitálta őket. Robinson láthatóan megöregedett, nagyon rossz igazolás volt a Los Angeles-iektől, és ha Philadelphiában kötött volna ki, akkor az Eagles nem cserélt volna AJ Brownért sem, akivel viszont óriásit szakítottak.

Bishop információi szerint egyébként nem csak az Eagles, hanem a Commanders is cserélni akart Wilsonért, azonban a QB ezt is megvétózta. Ez utóbbi a tulajdonosi háttérrel és a franchise akkori felépítésével egyébként teljesen érthető is, több nagynevű irányító is nemet mondott a fővárosiaknak az utóbbi években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!