Connect with us

Hír

Aaron Rodgers kiakadt Sean Paytonra

Sean Payton pár napja szokatlanul durván beleállt egy edzőtársába, a Broncost tavaly borzasztóan menedzselő Nathaniel Hackettbe. Szinte sosem látunk ilyesfajta kritikát egyik edzőtől a másik irányába, és utólag Payton is megbánta a kijelentését, hibának nevezte, hogy így kiakadt – a kifogása az volt, hogy a tévés szakértő énjét vette fel, nem ez edzőit.

Akárhogy is, ezzel elég komoly tüzet szított New Yorkban, Hackett jelenlegi állomáshelyén. A négyszeres MVP irányító Aaron Rodgers pedig ki is akadt Paytonra, mikor az NFL Networkön kérdezték erről.

“Nagyon meglepő volt, hogy egy edző így nyilatkozzon egy másik edzőről. Rosszul éreztem magam, hogy valaki, aki ilyen sokmindent elért a ligában, ennyire bizonytalan magában, hogy egy másik embert kell földbe tipornia, hogy jobb színben tüntesse fel magát, ha esetleg nem alakulnak jól a dolgok idén. Szerintem ez nem volt helyénvaló, túlment egy határon, és nem beszélhet így az edzőimről!

Rodgers emellett szeretetét fejezte ki Hackett irányába, mindenféle szépet és jót mondott róla, talán a kedvenc edzőjének nevezte. Persze már korábban is tudtuk, hogy mennyire tiszteli, szereti, mennyire jó a viszonyuk, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a védelmére sietett.

Nagy tüzet szított Payton ezzel a megszólalásával a Jetsen belül, úgyhogy az 5. fordulóban rendezendő Broncos-Jets összecsapás különösen pikánsnak ígérkezik.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
10 months ago

A PC-t azért találták ki és tették kötelezővé, hogy ne lehessen a valóságról beszélni.
Hackett alatt egy rakat kula volt a csapat, látszott hogy nem a csávónak való a feladat. Egyszerűen meghaladta a képességeit.
Ettől nem jobb vagy rosszabb ember, csak nem neki való.
Az NFL edzőkről szóló könyvek közül leghosszabb címe alighanem: “Zseniális koordinátorok, akik megbuktak főedzőként”

bjeela
bjeela
10 months ago

Mondj igazat és betörik a fejed.
Mindenesetre SP nem először fingott bele a nulláslisztbe és csodálom, hogy nem tanul belőle.

Kopi3.14
Kopi3.14
10 months ago

Nézzük meg a meccsfelvételeket, és döntsünk: kinek volt igaza?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x