Connect with us

Hír

Frank Gore a 49ers front office-ában folytatja

Frank Gore visszatért a 49ershez! Persze már nem futóként, hanem a front office tagjaként – jelentette be az ügynöke. Nincs hivatalos titulusa, de az ESPN információi szerint egy tanácsadói posztot tölt majd be. A general manager John Lynch pedig úgy nyilatkozott, hogy mindenfélét fog csinálni az ex-futó, hogy bevezessék a front office rejtelmeibe – a draft meetingekre is becsatlakozott tavasszal, megy majd a játékosmegfigyelőkkel is terepre.

Gore 10 évet töltött a 49ersben játékosként, miután 2005-ban a harmadik körben dratolták. Utána a Colts, a Dolphins, a Bills és a Jets színeiben is játszott és kereken 16 ezer futott yarddal fejezte be karrierjét, ami a valaha volt harmadik legtöbb Emmitt Smith és Walter Payton mögött. 2020-ban hagyta abba a focit, szóval két év múlva kerülhet majd be a Hall of Fame-be.

Korábban is kifejezte már érdeklődését a front office munka iránt, így nem feltétlen meglepő, hogy kapott ilyen állást, és az sem, hogy fő csapatánál talált ilyen munkát. Az is érdekes, hogy John Lynch-csel csapattársak voltak még Gore karrierjének első éveiben, szóval innen is megvan a kapocs.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!