Connect with us

Hír

Michael Vick szerint Tuának fel kéne szednie jó pár kiló izmot

Michael Vick nemrég Tyreek Hill It needed to be said címet viselő podcastjében szerepelt, és a címnek megfelelően el is mondta a kellemetlen valóságot Hill irányítója, Tua Tagovailoa kapcsán.

“Szerintem ki kéne gyúrnia magát. Kicsit nagyobbnak, erősebbnek kellene lennie. Ahogy belenősz a felnőtt testedbe, ennek kell történnie. Nincs semmi baj azzal, ha felszedsz 5-7 kilót.”

Emellett Vick azt is hozzátette, hogy az is segítene, ha Tua tudatosabban kerülné az ütéseket, hogy ne vágják annyit földhöz. Az irányító ugyebár dolgozott a holtszezonban egy ju-jitsu edzővel, hátha jobb technikával tud esni, hogy elkerülje a fejére mért ütéseket, de lehet az első lépésnek annak kellene lennie, hogy inkább elkerülje ezeket a helyzeteket.

Az idei Dolphins legnagyobb kérdése továbbra is az, hogy Tagovailoa egészséges tud-e maradni. Hiszen ha igen, akkor láttuk már mire képes ez az offense Mike McDaniel koordinálásával: számokat tekintve a Chiefs mellett voltak, amíg a kezdő QB a pályán tudott lenni. Ha Tua végig tudná játszani a szezont, akkor a Dolphins sokáig menetelhet – ez viszont jelenleg egy elég nagy ha.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!