Connect with us

Hír

Michael Vick szerint Tuának fel kéne szednie jó pár kiló izmot

Michael Vick nemrég Tyreek Hill It needed to be said címet viselő podcastjében szerepelt, és a címnek megfelelően el is mondta a kellemetlen valóságot Hill irányítója, Tua Tagovailoa kapcsán.

“Szerintem ki kéne gyúrnia magát. Kicsit nagyobbnak, erősebbnek kellene lennie. Ahogy belenősz a felnőtt testedbe, ennek kell történnie. Nincs semmi baj azzal, ha felszedsz 5-7 kilót.”

Emellett Vick azt is hozzátette, hogy az is segítene, ha Tua tudatosabban kerülné az ütéseket, hogy ne vágják annyit földhöz. Az irányító ugyebár dolgozott a holtszezonban egy ju-jitsu edzővel, hátha jobb technikával tud esni, hogy elkerülje a fejére mért ütéseket, de lehet az első lépésnek annak kellene lennie, hogy inkább elkerülje ezeket a helyzeteket.

Az idei Dolphins legnagyobb kérdése továbbra is az, hogy Tagovailoa egészséges tud-e maradni. Hiszen ha igen, akkor láttuk már mire képes ez az offense Mike McDaniel koordinálásával: számokat tekintve a Chiefs mellett voltak, amíg a kezdő QB a pályán tudott lenni. Ha Tua végig tudná játszani a szezont, akkor a Dolphins sokáig menetelhet – ez viszont jelenleg egy elég nagy ha.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-07-05 08:26

Simán SB esélyesek lennének.
Amúgy Tua nem is vár túl sokat, mivel 2,3 másodperc alatt szabadul átlagban a lasztitól, amivel a leggyorsabban passzoló QB-k közé tartozik. Tehát itt túl sok gyorsítás és ezzel ütéselkerülési lehetőség már nincs.
Nincs is túl sok szekkje sem, tehát a fal is jó és ő sem ad túl sok esélyt arra, hogy elérjék őt.
Szóval a felvetés, miszerint kerülje el az ütéseket röhejes. De abban igaza van, hogy megerősödhetne egy kicsit Tua.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x