Connect with us

Hír

A Dolphinsnál még a fullbackre is van pénz

Nem lehet boldog Christian Wilkins, a Dolphins ugyanis nemcsak, hogy egy nála rosszabb falemberrel hosszabbított jó pénzért (és ezért jó eséllyel rá már nem marad pénz), de a csapat azt a kevés megmaradt tőkéjét is inkább egy fullbackre költötte el. Tom Pelissero információi szerint a Miami három évre maximum 17,2 millió dollárért hosszabbított Alex Ingolddal, aki így az AFC legjobban kereső FB-je lett – a ligában csak Kyle Juszczyk előzi meg.

Christian Wilkins idén már nem kap új szerződést

A fullbackek egyre inkább kikopnak a ligából, jelenleg csak 10 játékosnak van legalább 1 millió dollár fölötti fizetése. Még mindig a 49ers klasszisa, Kyle Juszczyk a csúcstartó az évi 5,4 millió dolláros gázsijával, de Ingold erre ráverhet bő 300 ezer dollárt, amennyiben kimaxolja a szerződését. Kyle Shanahan és tanítványai tehát még megbecsülik a posztot.

A támadó 2019-ben került a ligába draftolatlanként. A Dolphins tavaly igazolta le két évre 6,5 millió dollárért, a támadósnapek 40- és a speciális egység játékok 30 százalékánál volt a pályán, az idényt pedig 113 total yarddal és két TD-vel fejezte be.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x