Connect with us

Hír

Burrow valószínűleg játszik vasárnap, és egy új gigaszerződésre is van esély addig

Sok kérdőjel van még az előttünk álló nyitóhétvége kapcsán, az egyik legfontosabb az, hogy Joe Burrow játszik-e a Browns ellen. A Bengals irányítója az edzőtáborban szedett össze egy vádlisérülést, és csapattársa Ja’Marr Chase azt nyilatkozta, hogy szerinte jobb lenne kiülnie az első heteket. Erre azonban egyre kevesebb az esély, Burrow valószínűleg játszani fog az első fordulóban is, a csapat legalábbis úgy készül, hogy ő lesz a kezdő – írja Dianna Russini.

A TheAthletic insidere arról is beszámolt, hogy az épületen belül optimisták, hogy össze tudnak hozni egy megállapodást az irányítóval az új szerződéséről. Mindkét fél eddig elkerülte az információk kiszivárogtatását, szóval sok hírünk nem volt a tárgyalásokról, de azért mindenki várta, hogy mikor sikerül tető alá hozni egy egyezséget.

A holtszezonban Lamar Jackson, Jalen Hurts és Justin Herbert is új szerződést kapott, amivel ideig-óráig a legjobban fizetett irányítók lettek a ligában, és jó eséllyel Burrow megdönti majd a jelenlegi rekordot ($52,5 millió), amikor aláírja új kontraktusát. A felek reménye szerint még a héten.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-09-07 20:14

Hülyeség a meccs előtt megfizetni. A meccsen fel sem bírná emelni a kezét a sok pénzszámolás miatt :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x