Connect with us

Hír

A Raiders átalakította Jimmy Garoppolo szerződését, jobban elköteleződött az irányába

A Raiders átalakította Jimmy Garoppolo szerződését, amivel $17 milliót szabadított fel a sapkában – írja Field Yates. Erre azért volt szükségük, mert egyébként nem fértek volna be a fizetési sapka alá – az Over The Cap nem hivatalos információi szerint 7 millióval lépték túl a sapkát (ez hivatalosan biztos nem történt meg, hiszen az szabályokba ütközne, vélhetően bizonyos szerződéseket nem küldtek be még a ligának, amiket már tényként kezelt a sajtó).

A pontos részletekre még nem derült fény, de vélhetően void (automatikusan megszűnő) éveket kellett hozzátoldani a szerződéshez, így sikerült az idei $23,8 milliós cap hitjét lecsökkenteni az irányítónak. Az alapfizetése $22,5 millió volt, ezt alakították aláírási bónusszá, amit ha jól gondoljuk, leosztottak öt évre – a szerződése alapvetően három éves volt, ezért kellettek az automatikusan megszűnő évek.

Ez a lépés azt jelenti, hogy a Raiders jobban elköteleződött Garoppolo iránt és nem csak egy éves távlatban gondolkodnak vele kapcsolatban. Így ugyanis jövőre egy kivágás esetén $28 millió halott pénzt kellene benyelniük, miközben mindössze 200 ezer dollárt spórolnak a sapkában, tehát nagyon jó eséllyel mondhatjuk, hogy Jimmy G jövőre is a Raiders irányítója lesz. A lépést megelőzően minimális halott pénzzel el lehetett volna küldeni jövőre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!