Connect with us

Hír

Cam Heyward IR-re kerül, agyrázkódást szedett össze James Bradberry és Jakobi Meyers is

Sajnos az első forduló elég sok sérülést hozott magával. Néhányról külön beszámoltunk már, de most itt egy újabb csokor. 

A Steelers hosszabb időre elvesztette a kiváló belső védőfalember Cam Heywardot egy ágyéksérülés miatt. Minden bizonnyal IR-re fog kerülni, így minimum négy hét kihagyás vár rá, azonban ez akár 8 hétig is elhúzódhat. Értelemszerűen nagy veszteség ez a Steelersnek, de annak azért örülhetnek a szurkolók, hogy az újonc Keeanu Benton jól mutatott az első fordulóban a fal közepén. Rajta kívül Larry Ogunjobi, Montravius Adams, Isiahh Loudermilk és DeMarvin Leal fog még szerepet kapni a rotációban.


Az Eaglesnél Nakobe Dean sérülése mellett fontos még, hogy James Bradberry agyrázkódást szenvedett a Patriots ellen, ami azt jelenti, hogy a rövid hét miatt a csütörtök esti Vikings elleni rangadón szinte biztosan nem tud majd pályára lépni. A helyére Josh Jobe állt be egyébként, tavalyi draftolatlan játékos, aki jól mutatott a nyáron. Nem lesz egyszerű dolga Justin Jefferson ellen.


Szintén agyrázkódást szenvedett a Raiders elkapó Jakobi Meyers, aki 81 yardot és 2 TD-t szerzett a Broncos elleni szezonnyitón. Neki eggyel jobb esélye van visszatérni, hiszen a vegasiak csak vasárnap játszanak a Bills otthonában, de könnyen elképzelhető, hogy az elkapónak ezt majd ki kell ülnie. Érdekes egyébként, hogy rajta és Davante Adamsen kívül senki felé sem szállt labda az elkapók közül, egyedül DeAndre Carternek volt egy targetje a meccsen, szóval Meyers kiesése nem érintené jól a támadósort.


A Texansnál a másodéves safety Jalen Pitre-t kellett kórházba szállítani, miután a tüdeje megzúzódott a Ravens ellen. Szerencsére már kiengedték az egészségügyi intézményből, de azt még nem tudni, hogy a pályára mikor térhet vissza. Így Eric Murray és MJ Stewart lesz majd a két kezdője a csapatnak.


A Broncosnál a safety Caden Sternsnek véget ért az idénye, ugyanis a térdében elszakadt egy ín. Meggyűlik a baja a sérülésekkel, tavaly 7 forduló után dőlt ki egy csípősérüléssel. Tehetséges fiatal játékos, a pályán jól teljesített tavaly is, de sajnos a sérülések közbeszóltak. Justin Simmons mellett így a veterán Kareem Jacksoné lehet minden szerep.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!