Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #1

Péntek hajnalban megkaptuk az ízelítőt, vasárnap este pedig jöhet a nagydömping! Amihez persze nem épp rövid beharangozó is dukál! 

Tavaly az ötödik fordulóban kezdtem csak meg a tippelést a spreadre, most a szezon elejétől tippelek minden (nem-TNF) mérkőzésre a fogadóirodák által meghatározott csapatok közti pontkülönbségre is. Emellé a magabiztosabb tippeket a végén külön kiemelem majd – reméljük idén több sikerrel, mint 2022-ben. A képeken a tippek továbbra is csak a győztesre vonatkoznak.

Jelmagyarázat: A hazai csapathoz illesztem a spreadet. Amennyiben ez negatív, akkor ekkora favorit a csapat és ha rájuk fogadok, az azt jelenti, hogy ennél több ponttal fognak nyerni. Ha a pluszos oldalt választom, az azt jelenti, hogy maximum annyival fog kikapni az adott csapat. 

19 órás sáv

San Francisco 49ers @ Pittsburgh Steelers (+2,5)

Azon gondolkodtam el ennek a meccsnek a kapcsán, hogy igazából ha kicserélnénk Kyle Shanahant és Matt Canadát, akkor simán megfordulna a relációs jel a spreadben, nem? A két keret nagyon hasonló egymáshoz, bivaly erős védőfalak, gyengébb CB-állomány, egy playmaker safety, kiváló skill sorok, nem kifejezetten erős irányítók. Persze nem mindenhol, linebackerben és LT-ben óriási előnye van a 49ersnek, de a támadófal közepén meg a Steelers a jobb. A valódi különbséget tényleg az jelenti, hogy a Friscónál ott van egy zseni támadóguru, a pittsburghieknél pedig leginkább egy liga aljához tartozó OC. Persze meglátjuk sikerül-e átmenteni az előszezonbeli formát (minden drive-ból TD) az alapszakaszra is, de ennél több fog kelleni Canadától, hogy feledtesse az utóbbi éveket és meggyőzzön. Ez egy elég komoly próbatétel lesz most.

Érdekes egyébként az is, hogy a két elit pass rusher két gyengébb OT ellen fog rohamozni, TJ Watt Colton McKivitz ellen, a frissen nagyon gazdag Nick Bosa pedig Dan Moore ellen, ahol mindkét védőnek hatalmas előnye lehet – nincs szerencséje a Steelersnek, hogy Bosa megkapta a nagy pénzt a héten. Ezen a meccsen talán a 49ers OL-t féltem egyébként jobban, szerintem a futást elég jól megfoghatja a Steelers, és ha harmadik és hosszúba tudják kényszeríteni az ellenfelet, akkor nyert ügyük lehet (ez mondjuk a túloldalra is igaz), hiszen Purdy hajlamos azért beleszaladni sackekbe, kiváltképp egzotikusabb pressure package-ek ellen, és a nyomás alatt gyengébb karral feldobott labdáit levadászhatja Fitzpatrick (vagy Peterson, aki nagyon fogadkozik).

Mike Tomlin hazai pályán underdogként 13-4-3-as mérleget tud felmutatni a spreaddel szemben, tehát nem érdemes ellene fogadni, ráadásul a Steelers védelme az első fordulókban mindig nagyon jó taktikával szokott kiállni az aktuális ellenfél ellen, így egész bizakodó vagyok, hogy szorosan tudják tartani és a győzelem sem kizárt. Ha három pont lenne a spread, akkor a Steelersre tennék, de az a fél pont elég sokat jelent a fogadások világában, és túlságosan bízok Shanahanben Canadához képest, úgyhogy legyen 49ers a tipp.

(Kis magyarázat: 2,5 pontos vagy alacsonyabb spread esetén arra kell tenni, aki szerintünk nyerni fog, mert ritka az 1-2 pontos különbség. Ellenben három pontos spreadnél és még inkább 3,5-nél már érdemesebb lehet az underdogra tenni, ha nagyon kiegyenlítettnek látjuk a párharcot, ami bármelyik oldalra eldőlhet.)

Tipp: 49ers -2,5

Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns (+2)

A liga most már legjobban fizetett irányítójának nem nagyon ment eddig a Browns ellen, ugyanis 1-4-es mérleget tud felmutatni a csoportrivális ellenében. Ez nem valami jó előjel, mumusnak is lehet tekinteni a Barnákat, de szerintem a matchupot tekintve elég jó helyzetben vannak a vendégek.

Oké, Burrow mobilitása kérdés a vádlisérülésével, és ez az alaposan felturbózott Browns védőfal Myles Garrett vezetésével bőven okozhat gondokat Orlando Brownéknak. Ezzel együtt is úgy gondolom, hogy a Bengals előnyben lesz ezen az oldalon. Jim Schwartz ugyanis egy agresszív, sokat emberezős, sok single high felállást alkalmazó védelmet futtat, ami sok esetben jó, de itt nagyon nem. Ugyanis ez egy elég statikus rendszer kevés snap utáni mozgással, és ha Burrow tudja, hogy mit fog kapni a defense-től, akkor könyörtelenül kihasználja. Jelen esetben ha meglátja az egy-az-egyes helyzeteket a szélen, már dobja is fel az egyik sztárelkapójának a labdát, akik itt fizikai fölényben lesznek az alacsonyabb Ward-Newsome duó ellen. Hacsak Schwartz nem változtatja meg a taktikáját alapjaiban, akkor szerintem sok szép mély, szélre menő sikeres átadást látunk majd Chase és Higgins irányába.

A Browns persze tarthatná a lépést egy jó támadósorral, és kíváncsi is vagyok, sikerül-e összepárosítani azt, amit a főedző Stefanski, illetve amit az irányító Watson akar. Egyelőre szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, illetve összességében Watson formájával kapcsolatban is, úgyhogy szerintem ezt a Bengals behúzza.

Tipp: Bengals -2

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons (-3,5)

Az első forduló nem épp az 1/1-es irányítók terepe: utoljára David Carr tudott nyerni, ez pedig 2002-ben volt, tehát több mint 20 éve. És még a spreadet sem tudják tartani az elsőként választott újonc irányítók: 2010 óta 0-5-1 a mérlegük az első fordulóban és 0-8-1 az első kezdő mérkőzésükön. De még ha kiterjesztjük simán újonc irányítókra, akkor sem sokkal jobb a helyzet: 22 meccsből mindössze 6-ot nyertek meg az első fordulóban.

Nem túl jó előjelek Bryce Young számára, még ha talán nem is a Falcons lesz az a csapat, amelyik a legjobban megkergeti idén az előszezonban elég gyengének kinéző támadófal mögött. Ráadásul két legjobb elkapója is ott van a sérülésjelentésen, és egyébként sem volt világverő az egység. Szóval nem magasak az elvárásaim a Panthersszel kapcsolatban ezen a héten, főleg hogy a Falconstól nagyon sokat várok idén a megerősített védelemmel és az egyedi, szórakoztató és baromi hatékony támadósorral.

Tipp: Falcons -3,5

Houston Texans @ Baltimore Ravens (-9,5)

Ahogy az előbb írtam, az újonc irányítók 2010 óta 6-15-1-es mérleget tudnak felmutatni az első fordulóban. A Ravens ellen ráadásul extra nehéz a dolguk: a rookie QB-k Harbaugh regnálása óta 7-23-as mérleget tudnak felmutatni a Hollók ellen, ráadásul Baltimore-ban 2-16 ez az arány. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Harbaugh regnálása alatt az első fordulóban 11-4 a Ravens mérlege (2. legjobb) és +206 a pontkülönbsége (1.), akkor még kevesebb esélye van CJ Stroudnak és a Texansnak. Tetézhetjük azzal is, hogy az utóbbi hét évben 6-1 a Ravens mérlege és +160 a pontkülönbsége nyitómeccseken.

Alapvetően kíváncsi vagyok idén a Texans támadósorára (sokkal inkább, mint az utóbbi két évben), de most a sérülésekkel tizedelt támadósor nagy gondban lesz Mike Macdonald rengeteg szimulált nyomásos, kreatív és agresszív védelme ellen, így nem hiszem, hogy sok mindenre képesek lesznek. Ennél is kíváncsibb vagyok az eddigihez képest 180 fokos fordulatot vevő Ravens támadósorra, hogy hogyan fog kinézni és hogy mennyire sikerül már a szezon elejére összerázódni.

Tipp: Ravens -9,5

Jacksonville Jaguars @ Indianapolis Colts (+5)

A legtöbb szem természetesen Anthony Richardsonra fog szegeződni, de itt is elmondhatjuk, hogy az újonc irányítók az első fordulóban 6-15-1-es mérleget tudnak felmutatni 2010 óta, ráadásul a Colts 2013 óta nem nyert meccset az első fordulóban, ami a leghosszabb sorozat a ligában. És egyébként 2014 óta még csak a spreadet sem hozták, szóval várakozásokon alul teljesítenek lassan 10 éve.

A Jaguarsnak illene behúznia ezt a találkozót magabiztosan. Az ő részükről Calvin Ridley-re leszek nagyon kíváncsi, hogy mennyire lesz formában, hogyan tér vissza az eltiltásából és az azt megelőző depressziójából. Ennél könnyebb ellenfelet nem is kaphatott volna kezdésként, hiszen tegye fel a virtuális kezét az, aki meg tudja mondani a Colts két kezdő szélső cornerét. Megfejtés a cikk végén.

Tipp: Jaguars -5

Tennessee Titans @ New Orleans Saints (-3)

Azt tudjuk, hogy a Titans futtatni akarja a labdát Henryvel. Úgyhogy a kérdés adott, méghozzá hogy a Saints mit tud kezdeni a futás ellen. Tavaly első kísérletre a liga legjobbjai voltak ebben, de Cameron Jordan körül a teljes védőfal kicserélődött, szóval tudják tartani ezt a teljesítményt? Nathan Shepard középen elég jó erősítés ebben, a rendszer is jól működik, a linebackerek is jók, szóval szerintem ha nem is a liga legjobbjai, de azért jók lehetnek. Főleg a Titans támadófal ellen, ami borzalmasan néz ki – a Cameron Jordan vs. Chris Hubbard párharc vérengzés is lehet a veterán részéről.

Nem igazán bízom a Titans támadósorban, hogy sok pontot tudnak feltenni a Saints ellen, hiszen passzjátéknál még kevesebb esélyük lehet a kiváló back7-nel szemben. A kérdés így az, hogy a New Orleans-iak képesek-e pontokat szerezni. Ebben eggyel jobban bízok, de a támadófalat itt is szétszedheti az ellenfél bivaly védőfala, főleg középen, ami nagyon nem fog tetszeni Derek Carrnak.

Tippelésben hasonló a helyzet, mint a 49ers-Steelersnél. Ha 2,5 pont lenne, akkor a Saintsre tennék, de sokat számít az a fél pont, így viszont már a Titanst látom jobb opciónak, hiszen Vrabelék mindig nagyot küzdenek és szorosan tarthatják a meccset.

Tipp: Titans +3

Tampa Bay Buccaneers @ Minnesota Vikings (-5,5)

Az ég óvja Baker Mayfieldet emögött a fal mögött Brian Flores hiperagresszív blitz sémái ellen. Nem hiszem, hogy akár tehetségben, akár kommunikációban meg tudják oldani ezt a feladatot, ez pedig nagyon hosszú délutánhoz vezethet Mayfield részéről. Persze ha rájön, hogy bármi van, dobja fel jó magasra Mike Evans irányába, akkor még akár sikeresek is lehetnek, mert nem sokkal jobb ez a szélső CB sor a Coltsénál. Ez az oldal semleges szemmel szórakoztató lehet, de a minőség azért inkább a másikon lesz, ahol két átlag feletti egység mérkőzhet meg egymással.

Tipp: Vikings -5,5

Arizona Cardinals @ Washington Commanders (-7)

Új éra kezdődik Washingtonban, minden jegy elkelt a szezonnyitóra! Ennél jobban pedig nem is kezdődhetne a szezon, hiszen a tankoló Cardinals jön szembe, amely ellen egy TD-nyi favoritok, amire nem volt példa 2017 óta, amikor Kirk Cousinsszal végül 26-24-re megverték a CJ Beathard vezette 49erst.

Jonathan Gannon nagyon cuki, hogy “kompetitív okokból” nem árulja el, ki lesz a kezdő – mintha bármennyire is kompetitívek tudnának lenni idén és mintha nem úgy küldené fel majd Joshua Dobbst (vagy Clayton Tune-t) a pályára, hogy sok szerencsét a félelmetes védőfal ellen, oldd meg valahogy. Hatalmas mismatch lesz a falak csatája ezen az oldalon, amit nem hiszem hogy elbír a Cardinals, és talán ez segít majd a Commandersnek, hogy a liga tavalyi legrosszabb turnover-mutatóját kicsit elkezdje feljavítani idénre.

Az Eric Bieniemy koordinálta és Sam Howell irányította támadósorra kíváncsi leszek, de valószínűleg nem most tudjuk meg róluk a legtöbbet.

Tipp: Commanders -7

22 órás sáv

Miami Dolphins @ Los Angeles Chargers (-3)

Tavaly az év egyik legfontosabb meccsét hozta a Dolphins és a Chargers összecsapása, már ami a sémák, rendszerek, edzők háborúját illeti. A Dolphinst nem lehetett megállítani nagyon sokáig, aztán jött előbb a 49ers a tehetségeivel (és egy kicsit igazított gameplannel), majd a Chargers egy teljesen ellenfélre szabott gameplannel, és ellehetetlenítette az addig ezer fokon égő Dolphins offense-t. Épp ezért örülök annyira, hogy rögtön az első fordulóban megismétlődik a párharc, mert sok mindenre választ kapunk.

Először is arra, hogy kiismerték-e a Dolphinst, és press coverage-dzsel, a snap utáni kép folyamatos megváltoztatásával, az időzítés elrontásával és a pálya közepének elvételével kivették-e a méregfogukat, ezzel arra kényszerítve őket, hogy vagy fussanak vagy passzoljanak a szélre – ami nem működött és megakadt a támadósor. Tavaly így volt, de most Mike McDanielnek volt ideje felkészülni erre a trendre, amit vélhetően többen is be fognak vetni ellene. Szóval nagyon várom, hogy mi lesz a válasza erre. Elég nagy koponyának tartom ahhoz, hogy megoldást találjon, és nagyon kíváncsi vagyok rá – könnyen lehet, hogy erről írok majd elemzést a hét közepére. A futásra például ráfeküdhetne most, hiszen a Chargers szörnyen fogta tavaly a külső zónafutásokat, ami a Dolphins erőssége elméletben.

A túloldalon pedig nagyon kíváncsi vagyok mind a Kellen Moore koordinálta támadósorra, ahol szerintem Justin Herbert 5000 passzolt yardig juthat a szezonban, mind a Vic Fangio által koordinált védelemre, ami a liga legjobbjai közt lehet. Egymás ellen meg aztán végképp érdekes lesz őket nézni, és valószínűleg nem ez lesz az a találkozó, ahol Herbert elkezd egész meccsen bombákat dobálni. Az ellenfél miatt valószínűbbek a rövidebb játékok, szóval most még hasonlítani fog a dolog a tavalyira. A futójátékkal léphetnének még nagyot előre, de Miamiban meg nagyon jó a front, szóval itt sem biztos, hogy előnyben lesznek.

Szuper taktikai csatát várok, a tippem pedig egyedül azon múlt, hogy Terron Armstead nem tudja vállalni a játékot. Szerintem ő az a kirakós, aki nélkül összeomlik a Jenga-torony Miamiban – vele a Dolphins +3 lett volna a tippem, így viszont szerintem a Chargers legalább egy mezőnygóllal behúzza.

Tipp: Chargers -3

Philadelphia Eagles @ New England Patriots (+4)

Foxborough-ba visszatér Tom Brady, de most már csak tisztelegnek előtte, nem öltözik be. A hangulat így kiváló lesz, de elképzelhető, hogy a Sasok elcsendesítik a hazai szurkolókat. Az Eagles az utóbbi 15 évben 12-3-as mérleget tud felmutatni első fordulókban, ráadásul +158-as pontkülönbséggel, ami elég jó előjel erre a csatára.

Ahogy az is, hogy a Patriots támadófala sérülésekkel tizedelt, ez a rendkívül erős és mély védőfal így rengeteg gondot okozhat Mac Joneséknak. A Patriotsnak a futásokkal lehet esetleg keresnivalója, főleg ha a belső támadófal végül egészségesen ki tud állni. Itt nagyon kíváncsi vagyok, hogy Sean Desai védőkoordinátor milyen filozófiát alkalmaz és rááll-e jobban a futásvédekezésre, amikor tudja, hogy ez az ellenfél fő erőssége – tavaly ugye Gannon ezt nem tette meg. Emellett érdekel a Patriots támadósorának felépítése, rendszere is, bár tartok tőle hogy a gyenge OL miatt erre kevésbé derül most fény.

A túloldali matchup érdekesebb lehet, hiszen két elit egységről van szó. Azonban a matchup előny szerintem itt is az Eaglesnél van, ugyanis Belichick meg szokott égni futkározós irányítók ellen, a Sasok pedig elég jól ki szokták használni, ha az ellenfél sokat emberezik. Christian Gonzalez egyből komoly feladat elé lesz állítva, hiszen AJ Brownon kell majd védekeznie, aminél sokkal nehezebb bemutatkozást nehéz elképzelni. A jól megválasztott Cover0 hívások viszont hatékonyak lehetnek a tavalyi évből kiindulva, mert az Eaglesnek egyetlen válasza volt erre, a screen, ami ilyen tendenciák mellett nagyon könnyen kiismerhető.

Tipp: Eagles -4

Green Bay Packers @ Chicago Bears (-1,5)

A Bears szurkolók fellélegezhetnek, már nem Aaron Rodgers jön szembe zöld-aranyban. A csoportriválist 2018 óta nem verték meg, ARod pedig 25-5-ös mérleget tudott felmutatni ellenük. Chicagóban azt remélik, hogy végre megváltozik ez a trend és újra ünnepelhetnek a Sajtfejek ellen. De így lesz vajon?

Valószínűleg azon múlik majd a győztes kiléte, hogy melyik védelem tud jobban felkészülni a futás ellen, melyik védelem tud jobb megoldásokat kitalálni a földön való védekezésre. A Packers évek óta szenved a futás ellen, ami nem jó előjel Justin Fieldsék ellen. Persze a Bears dolga sem lesz egyszerűbb, hiszen nagyon gyenge a védőfal, főleg annak belseje, így Aaron Jonesék is könnyedén futhatnak át rajtuk.

Kicsit megijesztenek a WR-sérülések a Packersnél, de én rájuk tippelek underdogként, ki kéne jönnie a tehetségkülönbségnek, főleg hogy edzői fronton is a Packerst gondolom jobbnak (támadóoldalon mindenképp).

Tipp: Packers +1,5

Las Vegas Raiders @ Denver Broncos (-3)

A szezon elején borzasztó dolog Denverbe utazni, hiszen a játékosok még nincsenek csúcsformában, a magaslati levegőn kevesebb az oxigén, így nehezebben bírják a strapát. Nem véletlen, hogy 2000 óta az első két fordulóban 23-3 a Broncos mérlege hazai pályán, és a spreaddel szemben is 15-8-3, ami a negyedik legjobb a ligában. Ezzel áll szöges ellentmondásban az, hogy a Raiders az utóbbi hat meccsét mind megnyerte a Broncos ellen, még ha ezek nem is az 1-2. fordulókban jöttek.

A Broncost összességében jobb csapatnak gondolom, és a vibe-ok is sokkal jobbak Denverben, Sean Payton a kezeibe vette a gyeplőt és egy felkészültebb, profibb csapat képét nyújtja. Nem csak a tavalyi Hackett-féle borzadálynál, hanem a McDaniels féle Raidersnél is, ahol épp attól hangos a sajtó, hogy a tavalyi igazolt sztár pass rusher Chandler Jones ki van akadva a vezetőségre, nem tudott bejutni az edzőterembe és ráhívták az ex-barátnőjét is meg valami krízis-csapatot is kiküldtek a házához. Nagyon fura sztori, ami nem kelt jó érzést az emberben a csapattal kapcsolatban.

Tipp: Broncos -3

Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks (-5)

Elméletben nem nagyon kéne kérdésnek lennie a kimenetelnek. A Rams belekezdett egy újjáépítésbe, a védelem romokban, és a támadósorból is hiányzik az irányítón kívüli legfontosabb játékos Cooper Kupp személyében. Nem tudom hogyan fognak megállítani egy potens támadósort az egész évben, és bármekkora zseni is McVay, azt sem tudom, hogy hogyan tudnak majd konzisztensen haladni Kupp nélkül egy életképes védelem ellen.

Valószínűleg futni akar majd a Rams, és ez legalább ad majd egy képet a Seahawks futás elleni védekezésről, ami tavaly nagyon gyenge volt és még a harmadvonalas Los Angeles-i támadósor is képes volt lyukakat nyitni ellenük (a három legjobb futóteljesítményükből kettő a Hawks ellen volt tavaly). Emellett ez a két gárda mindig valami őrült furcsa meccset játszik egymással, szóval semmit sem zárok ki, de azt gondolom, hogy a Hawksnak könnyedén kellene haladni a földön és a levegőben is offense oldalon.

Tipp: Seahawks -5

Sunday Night Football

Dallas Cowboys @ New York Giants (+3,5)

A Giants komoly szériát szeretne megszakítani vasárnap éjjel, ugyanis legutoljára 2016-ban, az újonc évében tudták legyőzni Dak Prescottot. Most sem lesz könnyű dolguk, hiszen a sok emberezésre és blitzre építő védelmi rendszerük nagyon fekszik a Cowboysnak, ugyanis Prescott kiváló a blitzek ellen, CeeDee Lamb és Brandin Cooks pedig jól el tud majd szakadni a nem annyira erős Giants secondarytől. A támadófal egészségügyi állapota persze aggodalomra adhat okot, illetve kérdés az is, hogy McCarthy vezényletével hogyan alakul át a támadó playcalling. A tavalyi Giants ellen jól működhetne a futás, azonban Bobby Okereke érkezésével azt remélik az Óriások, hogy jelentőset lépnek ebben előre – ezt mindenképp érdemes lesz majd figyelni.

A túloldalon nagyon kíváncsi vagyok a támadósor következő lépcsőfokára, mert a tavalyi rendszer szerintem csak kényszerűségből alakult így, és idén Kafka és Daboll talán jobban kinyithatja a pályát. Darren Waller kulcsfigura lesz, és az is, hogy a Cowboys mit kezd vele – Jayron Kearse lehet talán a legjobb megoldás a safety sorból. Másik nagy kérdés, hogy a dallasi pass rush-t mennyire tudja lelassítani a Giants, Evan Neal fejlődik-e, jönnek-e az opciós játékok és a heavy personnel több futóval, több tight enddel, hogy elvegye az élét Parsonsék játékának.

A turnoverek eldönthetik a meccset, hiszen tavaly a Giants adta el a legkisebb arányban a labdát, míg a Cowboys szerezte a legtöbbet (százalékosan drive-onként). Fontos még kiemelni, hogy a Giants elég jól játszott tavaly underdogként, 11-3 volt a mérlegük a spreaddel szemben. Fel is ülök most erre és szerintem végül szoros vereséget szenvednek. A Cowboys a jobb csapat, de látom magam előtt, hogy McCarthy ráül az eredményre és szoros lesz a vége a Giants kiváló edzői tevékenységének is köszönhetően – pláne ha tényleg nem játszik a Smith duó a fal bal oldalán.

Tipp: Gians +3,5

Monday Night Football

Buffalo Bills @ New York Jets (+2,5)

Nehezen zárulhatna jobb meccsel az első forduló, az Aaron Rodgers vezette (nem feltétlen hibásan) agyonhájpolt Jets fogadja az AFC East eddigi királyát, a Billst. Fun fact, hogy Aaron Rodgers 2013 óta nem kapott ki hétfő esti rangadón, nyilván szeretné fenntartani ezt, de nem lesz könnyű dolga. Nagyon sok az új dolog a támadósorban, az irányító mellett a támadófalban is voltak változások, új a koordinátor, elkapók, futó, így lehet kell nekik egy kis idő összeszokni – habár nagyon úgy tűnik, hogy Rodgers és Garrett Wilson közt megvan a kémia, ezért óriási éve lehet a fiatal WR-nek.

A túloldal tele lesz nagyon város matchupokkal, például a Diggs vs. Sauce párharc (már amikor arra az oldalra vetemedik az elkapó), vagy épp a Jets brutális védőfala a Bills lyukasabb támadófala ellen. Én arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy az újonc tight end Kincaidet mennyire tudják beépíteni és használni, hogyan alakul át a Bills támadósora. Szükség is lesz rá, mert tavaly a Jets ellen sokkal rosszabbul ment a Billsnek, 22 támadásból csak 4 TD-t értek el két meccsen (18,2%), ami messze a 29,2%-os TD-arányuk alatt volt. Ez részben betudható Allen sérülésének, de az biztos, hogy valamilyen szinten meg kell újulnia az offense-nek, és most egy elit védelem ellen tesztelhetik magukat.

Fogalmam sincs ki fog itt nyerni, de biztosan élvezni fogjuk a találkozót. Szerintem a Jets nagyon jó lesz idén, de a Bills még jobb, és náluk kevésbé rizikófaktor az összeszokás, így rájuk teszek. De ha 3 lenne a spread, akkor már a Jets felé billennék itt is.

Tipp: Bills -2,5

Magabiztosabb spread tippek

  • Jaguars -5
  • Bengals -2
  • Packers +1
  • Eagles -4
  • Falcons -3,5

*Megfejtés a Colts CB kérdésre: Dallis Flowers és Darrell Baker, két tavalyi draftolatlan játékos. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!