Connect with us

Hír

Joshua Dobbs marad a Cardinals kezdője

Joshua Dobbs borzalmasan teljesített a nyitófordulóban, de ennek ellenére a Cardinals menedzsmentje továbbra is bízik benne. A főedző Jonathan Gannon ugyanis bejelentette, hogy a veterán irányító marad a csapat kezdője a Giants elleni találkozón is.

A Cardinals nem sokkal az alapszakasz kezdete előtt egy 2024-es ötödik körös pickért szerezte meg Dobbst (és egy 2024-es hetedik körös cetlit) a Brownstól. Akkor úgy tűnt, hogy a 28 éves támadó Colt McCoy cseréje lehet, utóbbit viszont kivágták, így a Commanders ellen már Dobbs kezdett. Sok köszönet nem volt benne, mindössze 132 passzolt yardig jutott és két fumble-t is elveszített, a csapat pedig 20-16-ra kikapott.

Dobbs mögött csak az ötödik körös újonc Clayton Tune van a keretben, így túl sok merítési opciója nincs a Cardinalsnak. Ami végül is nem baj, szemmel láthatóan az 1/1-re hajtanak Arizonában.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
brokpurdi
brokpurdi
2023-09-13 15:46

Véletlenül se játszon az újonc.. hátha lenne belőle valami, ha minimális eséllyel is. Ha rossz vele is megvan az 1/1, ha robbant egyet akkor nem kell irányítót húzni..

Pedro44
Pedro44
2023-09-13 15:37

Úgy tűnik hozza, amit várnak tőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x