Connect with us

Hír

A Lionsnél magabiztosak, hogy meg tudják nyerni a csoportot

A Lions utoljára 1993-ban volt képes megnyerni a csoportját – amit akkor NFC Centralnak hívtak. Azóta eltelt 30 év, és lehet véget ért az átok? Jelenleg a tavaly 9-8-cal a playoffról lemaradó detroitiak számítanak favoritnak az NFC North megnyerésére, ami a megszokottnál komolyabb terheket ró a csapat vállára.

A general manager Brad Holmes viszont nem fél az elvárásoktól, szerinte a csapat nem is érzi annak súlyát, egyszerűen csak “nagyon magasan van az önbizalom-szintjük”, hogy meg tudják nyerni a csoportot.

“Nem félünk az elvárásoktól. Ezeket kiérdemeltük azzal, amit felépítettünk, ahogy az előző szezont befejeztük és ahogy megerősítettük a keretet. Most viszont bizonyítanunk kell.”

– mondta az ESPN-nek.

Nem is fejezhetné ki jobban a magas elvárásokat az, hogy a Lions megkapta a nyitómeccset a címvédő Chiefs ellen, ahol egy esetleges győzelemmel még inkább felgyorsítanák a hype vonatot. Persze Andy Reid és Patrick Mahomes nem arról híres, hogy az első fordulóban kikapjon (az irányítóval ez még sosem fordult elő), ami egyben azt is jelenti, hogy egy detroiti siker még inkább bizonyító erejű lenne a hype jogossága kapcsán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!