Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Nem neheztelünk Chris Jonesra

Chris Jones még mindig holdoutol és állítása szerint akár a szezon első nyolc meccsét is hajlandó kihagyni egy új szerződés reményében. Ez óriási érvágás lenne a Chiefs védelmének, akár győzelmekbe is kerülhet a hiánya, a csapattársai ugyanakkor megértik a döntését.

Chris Jones akár a szezon felét is kihagyhatja, ha nem kap új szerződést

 “Mindenki pénzt akar keresni, hogy eltarthassa a családját. Nem ismeretlen számomra sem a helyzet és nem is akarok beleszólni a dologba. A holdout a tárgyalás része, nem fogom emiatt elítélni Christ. Tiszteletben tartom a döntését és amikor visszatér, akkor tárt karokkal fogjuk várni”

– mondta Patrick Mahomes (via PFT).

A védő idén lépett szerződése utolsó évébe, mindennel együtt 21,25 millió dollárt kereshetett volna. A holdoutjával viszont akár 6 millió dollárnyi büntetést is összeszedhet az alapszakasz kezdetéig, illetve minden egyes kiült alapszakasz-mérkőzés után veszít 1,11 millió dollárt. Nagyon drága lesz ez neki, ha nem sikerül megállapodnia a Chiefsszel.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DBook90
DBook90
10 months ago

Hogy eltartsa a családját..😂 gyerekeinek sincs már pénzügyi gondja ha holnap szögre akasztja

Tizenkettes
Tizenkettes
10 months ago

Látom, másnak is feltűnt a kifejezés… Majd egyszer Elon Musk vagy Zuckerberg mondja azt arra kérdésre, hogy miért nem vonul vissza, hogy “mert el kell tartanom a családomat”… Jobb lett volna, ha tényleg nem szól bele Mahomes. Vagy csak más kifejezést használ…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x