Connect with us

Hír

Kyle Shanahan az 1/2-t is odaadta volna Kirk Cousinsért, de a Washington nem ment bele

Kyle Shanahannek és a 49ersnek voltak már megkérdőjelezhető döntései, ha draft pickekről és irányítókról volt szó. Íme egy újabb, még 2017-ből, amire Kyle apja, Mike Shanahan világított rá a TheAthletic számára. A 49ers főedzője 2017-ben oda akarta adni az 1/2-es picket Kirk Cousinsért cserébe a Washingtonnak – akik ezt az ajánlatot még csak válaszra sem méltatták.

Kyle Shanahant ugyebár 2017-ben nevezték ki a 49ers élére, akkor romokban hevert a franchise és az 1/2-es pick volt az övék. Ezt adták volna oda Cousinsért, akit Shanahan korábban edzett Washingtonban.

“Tudta, hogy Kirk ismeri a rendszerét és hogy tudta, hogy milyen srác Kirk. De a Washington még csak vissza sem hívta.”

– árulta el Mike Shanahan.

Erősen megkérdőjelezhető, hogy az 1/2-es picket megérné-e odaadni Cousinsért, még ha egyébként nem is jött be az ott kiválasztott játékosuk. A Bearsszel egy helyet hátracserélve a védőfalember Solomon Thomast választották, aki nagy bust lett, azonban a cserében megszerzett harmadik körös pickkel Fred Warnert választották ki, aki a liga legjobb linebackerévé vált.

Ugyanígy erősen megkérdőjelezhető a Washington döntése, hogy nem adták el Cousinst, aki azt az évet még végigjátszotta a csapatnál a franchise tag alatt, majd továbbállt Minnesotába, így végül 2019-ben kaptak egy harmadik körös kompenzációs picket érte. Utólag nyilván okos az ember, de a Cousinsért kapott 1/2-es pickből akár Patrick Mahomest is kiválaszthatták volna – habár akkor nem tartották Mahomest olyan magasra a szakértők.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!