Connect with us

Hír

Joe Burrow vádlija közel 100 százalékos

Joe Burrow neve az előző fordulóban már nem szerepelt a Bengals sérülésjelentésében, ami meg is látszott a játékán a Cardinals elleni meccsen. A héten is teljes edzésmunkát végzett és saját bevallása szerint végre közel van a 100 százalékos állapothoz (via PFT).

“Sokkal jobban érzem magam, mint a szezon elején. Most már magabiztosan tudok futni és meghosszabbítani a játékokat. Nehéz lenne pontos számot mondani, de jobb és jobb állapotba kerül a vádlim, folyamatosan közeledik a 100 százalékhoz.”

Burrow vádlija még nyáron sérült még, majd a második fordulóban újra rásérült a sérült testrészre. Emiatt nem volt önmaga a pályán, effektíve több kár volt belőle, mint haszon, aminek egy 1-3-as szezonkezdet lett az eredménye. A csapattárs Ja’Marr Chase ráadásul még a szezon előtt azt mondta, hogy Burrow-nak ki kellene hagynia a szezon első akár öt meccsét is, hogy teljesen egészséges legyen. A játékát látva tényleg ez lett volna az okos döntés, de most már talán nem lesz ezzel probléma, a Cardinals ellen már a régi önmagát idézte az előző fordulóban.

Ha most nem sérült rá újra a Seahawks ellen, akkor úgy tűnik minden rendben lesz, mert jövő héten bye weekre megy a csapat, azt követően már tényleg 100 százalékos lehet a vádli.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!