Connect with us

Hír

Megsérült többek közt Achane, Vander Esch, Khalil Herbert és James Conner is

De’Von Achane eddig az egyik legjobb újonc játékos a ligában, már 460 yardnál és 5 TD-nél jár a földön, illetve 67 yardnál és 2 TD-nél a levegőben. A kis termetű futó viszont a Giants ellen összeszedett egy bokasérülést, ami miatt veszélyben a játéka a Panthers elleni vasárnapi mérkőzésre. Egyelőre további vizsgálatok várnak rá, nem elképzelhetetlen, hogy pár hetet ki kell hagynia. A hiányában Raheem Mostert kaphatja a legtöbb szerepet.

UPDATE: Achane-re több hét kihagyás vár, akár IR-re is kerülhet.


A Cowboysnál is van baj, ugyanis a linebacker Leighton Vander Esch nyaka sérült meg, emiatt a csapat abban gondolkodik, hogy IR-re teszi a játékost. LVE-nek már az egyetemi éveitől fogva voltak nyaksérülései, emiatt kifejezetten aggasztóak a mostani hírek. Nagyon fontos tagja a védelemnek, tavaly a futási elleni védekezés szétesett a kiesésével. Elég vékony a csapat a poszton, hiszen az újonc DeMarvion Overshown kiesett már az egész évre. Így az egyébként vállsérüléssel bajlódó Damone Clark, a safetyből átmozgatott Markquese Bell és a gyakorlócsapatos Malik Jefferson alkotja az LB-sort.

Szintén megsérült a csapatnál az elkapó/visszahordó KaVontae Turpin, neki bokasérülés miatt kell kihagynia heteket.


A Bearsnél kiesett a kezdő futó Khalil Herbert, akinek több hetet kell kihagynia bokasérülése miatt. Idén 355 scrimmage yardot szerzett eddig. A helyén Roschon Johnson, Travis Homer és D’Onta Foreman kaphat szerepet.


A Cardinalsnál is a kezdő futó szedett össze egy sérülést, James Conner csak 12 snapet bírt a Bengals ellen. Nem feltétlen hosszútávú a probléma, de könnyen lehet, hogy meccse(ke)t kell kihagynia. Ezt jelzi az is, hogy felvették waiverről Tony Jonest. Conner helyén a draftolatlan újonc Emari Demercado játszotta a legtöbbet, mellette Keaontay Ingram van ott az 53 fős rosteren.

UPDATE: Connerre is több hét kihagyás vár, akár IR-re is kerülhet.


A Commandersnél két safety is IR-re került, Darrick Forrest és Jeremy Reaves. Utóbbi elsősorban a speciális egységben hasznos, de előbbi egy korrekt kezdő. Hiányukban Cam Kurl párja a tavalyi negyedik körös Percy Butler lesz, mögöttük pedig nincs senki az 53 fős keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!