Connect with us

Hír

TRADE: Cornerbacket szerzett a Bills!

A Bills nem áll valami jól CB fronton, ugyanis Tre White elvesztése után elég foghíjas az egység. Ezt próbálták most a trade határidő előtt orvosolni, méghozzá azzal, hogy a Packerstől megszerezték Rasul Douglast – írja Ian Rapoport. A Packers egy 3. körös picket kap Douglasért és egy 5. körös cetliért.

Douglas az Eagles 3. körös választottja volt 2017-ben, de egyáltalán nem vált be Philadelphiában. Később a Panthersnél sem, viszont 2021-ben sérülések miatt a Packers kezdőjében találta magát, ahol kivirágzott és azóta egy átlagon felüli cornerbacknek számít, ráadásul még vezéregyéniségnek is az öltözőben. Épp ezért kissé meglepő, hogy a Packers elengedte, főleg hogy Jaire Alexander mellett azért nincs értékelhető egészséges szélső cornerbackje a csapatnak, de a 3. körös pick vélhetően meggyőzte őket az eladásról.

Douglas jó eséllyel egyből a Bills legjobb szélső cornere lesz, bár nem túl magas a léc Dane Jacksonnal, Christian Benforddal és Kaair Elammal. A friss szerzeménynek egyébként még jövőre is szerződése van.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!