Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Budda Baker visszatér a pályára, a Broncos IR-re rakta Greg Dulchich-ot

Több fontos játékosról is döntöttek a csapatok a tegnapi sérülésjelentés óta, most összeszedtük a legfontosabb sérüléssel kapcsolatos híreket.

A Cardinals aktiválta az elit safety Budda Bakert a sérült listáról, így ott lesz a pályán a Seahawks ellen. A védő négy meccset hagyott ki a combhajlítója miatt, óriási erősítést jelent a visszatérése.


A Broncos a várakozásoknak megfelelően IR-re tette a tight end Greg Dulcicot. De hogy jó hírt is mondjunk: a csapat aktiválta PUP-listáról az OLB Baron Browningot és játszani fog a hétvégén.


Visszatér a Packers kezdőjébe a kezdő futó Aaron Jones. A támadó az elmúlt három meccsen nem játszott egy combhajlító sérülés miatt, nélküle pedig eléggé meg volt lőve a támadósor.


Egyre nagyobb az esélye, hogy a Seahawksnál nem lesz bevethető DK Metcalf. A sztárelkapónak csípő- és bordasérülése van, a játéka nagyon erősen kérdéses ma. Továbbá jó eséllyel nem fog pályára lépni a cserefutó Zach Charbonnet.


A Vikings biztos nem számíthat a left gurad Ezra Cleveland játékára a fordulóban egy lábsérülés miatt. A helyén Dalton Risner fog kezdeni a 49ers ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!