Connect with us

Érdekességek

CeeDee Lamb olyat vitt véghez, amire még egyetlen elkapó sem volt képes

CeeDee Lamb 11 elkapással és 173 yarddal fejezte be a Giants elleni meccset, ami már önmagában szép teljesítmény. Itt azonban nem ér véget a történet, ugyanis ő lett az első elkapó az NFL történetében, akinek egymás után három mérkőzésen is volt legalább 10 elkapása és 150+ yardja! (Ha az elkapást nem nézzük, akkor rajta kívül öt elkapónak volt már három meccses 150+ yardos sorozata.)

Lamb sorozata a Rams ellen kezdődött, amikor 12 elkapásból 158 yardot és két TD-t szerzett. Az Eagles ellen is jó meccse volt, 11 elkapással és 191 yarddal fejezte be a találkozót. A Giants elleni produkciójával pedig történelmet írt, ráadásul a meccsen volt még egy futott TD-je is bónuszként. Így a hatodik hét óta már 617 elkapott yardnál jár, ami 127-tel több, mint amivel a listán második Amon-Ra St. Brown büszkélkedhet.

Emellett ő lett a legendás Michael Irvin után a második Cowboy valaha, aki legalább 900 yardot szerzett a szezon első kilenc meccsén. Illetve ez volt a hetedik olyan meccse, amikor legalább 10+ elkapást és 100+ yardot szerzett, amivel már most beérte Irvint a franchise örökranglistáján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!