Connect with us

Hír

Joe Burrow és egy Jets játékos is a forduló legjobbjai között

Az NFL ismét kiosztotta a hét legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik részesültek az elismerésben a 8. fordulóban.

AFC

A legjobb támadó a Bengals elit irányítója, Joe Burrow lett, aki a 49ers legyőzéséből 283 passzolt yarddal és három TD-vel vette ki részét, mindezt 87,5 százalékos pontossággal. A Broncos legyőzte a Chiefst, amiben nagy szerepe volt a safety Justin Simmonsnak, akinek két tackle mellet volt egy INT-je és egy kiharcolt fumble-je is a meccsen. A legjobb ST-játékos pedig a Jets puntere, Thomas Morstead lett, aki összesen 11 puntot hajtott végre 48,1 yardos átlaggal, három rúgása pedig az 5 yardoson belül ért földet.

NFC

Az NFC legjobb támadója ismét egy Eagles játékos lett, ezúttal az irányító Jalen Hurts, aki a Commanders ellen 319 yardot és négy TD-t passzolt 135,7-es passer ratinggel. A labda másik oldalán a Panthers linebackere, Frankie Luvu teljesített a legjobban, aki a csapat idei első győzelmét 12 tackle-lel, két negatív yardos szereléssel, két leütött labdával és egy sack-kel segítette elő. A legjobb ST-játékosnak pedig a rúgó Brandon Aubrey-t választották, aki hibátlanul rúgott a Rams ellen, mind az öt extráját és a két mezőnygólkísérletét is értékesítette.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!