Connect with us

Hír

Kidőlt a Titans és a Browns kezdő tackle-je is

A Titans támadósora egyébként sem festett valami jól, azonban most még rosszabb lett a helyzet. A tackle Nicholas Petit-Frere válla ugyanis megsérült a csütörtök esti rangadón, meg is kell műteni, így idén már minden bizonnyal nem fog pályára lépni – írja Paul Kuharsky. Mivel Chris Hubbard is sérüléssel bajlódik, így a hatodik körös Jaelyn Duncan helyettesítheti.


A Browns pedig a kezdő left tackle-jét vesztette el hosszú hetekre. Jedrick Willsnek az MCL-je és a PCL-je is megsérült, amivel szerencsére a teljes szezont nem kell kihagynia, de IR-re fog kerülni, tehát minimum négy meccset ki kell ülnie, ami azért több is lehet. A korábbi elsőkörös játékos ráadásul szerződése utolsó évébe lépett, szóval nem jön jól a sérülése ilyen szempontból sem. Draftolása óta minden meccsen kezdő volt, egy korrekt játékos. A helyén James Hudson játszhat majd.

Willsszel egyébként mindkét eredetileg kezdő tackle-jét elvesztette a csapat, a jobb szélen Jack Conklin helyén az újonc Dawand Jones játszik már hetek óta.


Egy jó hír is a végére: a Dolphinsnál úgy tűnik, hogy az újonc futó De’Von Achane a jövő héten visszatérhet majd a csapat bye weekje után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!