Connect with us

Hír

Zach Wilson “elég jól játszik”, így marad a Jets kezdője

A Jets nem szerzett touchdownt az utóbbi 11 negyedben, vasárnap este pedig sikerült kikapni a Raiderstől. A védelem DVOA szerint a 6. legjobb a ligában, a speciális egység pedig a legjobb, így nem olyan bonyolult kitalálni, merrefelé kell keresni a problémákat. Robert Saleh főedző viszont úgy fogalmazott, hogy az irányító Zach Wilson “valójában elég jól játszik”, így pedig nem is kérdés, hogy marad a csapat kezdője.

Wilsonnak idén 74,6-os passer ratingje van, ami karrierje legjobbja, de ez a 33 kvalifikáló irányító közt mindössze a 30. helyre elég ebben a szezonban. Persze a passer rating nem a legjobb mérce, de azért ez is sokat elmond. Még rosszabb képet fest az EPA/dropback mutató, ahol az utóbbi évtizedben mindössze két rosszabb teljesítmény volt Wilsonénál: az újonc Josh Rosen és az újonc Jared Goff.

Érthetetlen, hogy a Jetsnél még mindig kiállnak Zach Wilson mellett és hogy nem próbáltak a cserehatáridő előtt szerezni egy másik irányítót. Persze most már sok opciójuk nincs az utcáról berángatni valakit, de nehéz elhinni, hogy az öltözőben Wilsonon kívül bárki értékelné ezt a folyamatos publikus támogatást.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
garincsa
garincsa
2023-11-14 14:59

Mi lenne ha rosszul játszana?

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-11-14 13:22

Teljesen egyetértek. Egyrészt max respect a Jets vezetőinek, hogy az általános trenddel szembe menve, kitartanak a srác mellett, aminek látom is az eredményét, legalábbis morálisan nagyot lépett előre az idény közben. Lassan, borzasztó lassan, de kezdi felfogni mi lenne a szerepe, és kezd felelősséget vállalni. Ez utóbbi az ő esetében kifejezetten veszélyes lehet, mert sajnos az NFL kihívásainak messze nem tud megfelelni, így fájdalmas a kontraszt a jó irányítók, de még a közepesek meg közte is. Úgyhogy megtörhet a gyerek és padlót foghat, mint Mac Jones. Szép vége ennek a projektnek aligha lesz, de szurkolok hátha, mert vannak nagy néha megvillanásai.

Valójában már régen kellett volna egy B terv, nem most, hanem legkésőbb Rodgers sérülése után. Kár volt kukázni az évet. Szerencséjükre még mindig lenne esély egy közepes irányítóval is, annyira egyben van a csapat egyébként, és annyira tömör a mezőny a csoportban, meg a konferenciában is. Pár győzelemmel sima PO hely kinézne már nekik.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x