Connect with us

Hír

Zach Wilson “elég jól játszik”, így marad a Jets kezdője

A Jets nem szerzett touchdownt az utóbbi 11 negyedben, vasárnap este pedig sikerült kikapni a Raiderstől. A védelem DVOA szerint a 6. legjobb a ligában, a speciális egység pedig a legjobb, így nem olyan bonyolult kitalálni, merrefelé kell keresni a problémákat. Robert Saleh főedző viszont úgy fogalmazott, hogy az irányító Zach Wilson “valójában elég jól játszik”, így pedig nem is kérdés, hogy marad a csapat kezdője.

Wilsonnak idén 74,6-os passer ratingje van, ami karrierje legjobbja, de ez a 33 kvalifikáló irányító közt mindössze a 30. helyre elég ebben a szezonban. Persze a passer rating nem a legjobb mérce, de azért ez is sokat elmond. Még rosszabb képet fest az EPA/dropback mutató, ahol az utóbbi évtizedben mindössze két rosszabb teljesítmény volt Wilsonénál: az újonc Josh Rosen és az újonc Jared Goff.

Érthetetlen, hogy a Jetsnél még mindig kiállnak Zach Wilson mellett és hogy nem próbáltak a cserehatáridő előtt szerezni egy másik irányítót. Persze most már sok opciójuk nincs az utcáról berángatni valakit, de nehéz elhinni, hogy az öltözőben Wilsonon kívül bárki értékelné ezt a folyamatos publikus támogatást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!