Connect with us

Hír

Matt Stafford a héten visszatér a Rams kezdőjébe

Matt Staffordnak bő két hete sérült meg a hüvelykujja a dobókezén, így azóta nem láttuk a pályán. A Rams szerencséjére ez csak egy kihagyott meccset jelentett (habár szerencsétlenség, hogy a Packers ellen Stafforddal jó esélyeik lehettek volna a győzelemre), hiszen most bye weeken volt a csapat. Ezzel pedig Stafford ki is pihente a sérülését, Sean McVay főedző várakozásai szerint az irányító már ott lesz a kezdőben a Seahawks elleni csoportrangadón vasárnap.

Ha jól vettük ki McVay szavaiból, akkor Staffordnak azért vannak még fájdalmai és nem 100 százalékos az ujja, de kemény fából faragták, így vállalni fogja a játékot.

Bár a számain nem feltétlenül látszik (59,7 százalékos pontosság, 2070 yard, nyolc TD, hét INT), de a veterán irányító idén All-Pro formában játszik. Százalékos arányban neki van a második legtöbb extra dobása és a passzainak mindössze az 1,8 százaléka ért turnovert (összesen hat darab ilyen átadása volt, tehát extrém szerencsétlen volt a labdaeladásokkal, ráadásul a 15. elejtett passza a harmadik legtöbb a ligában).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!