Connect with us

Draft

Három körös mock draft

Mock Draft Monday! Nem is akármilyen, ugyanis a megszokott egy kör helyett most nem hogy kettő, hanem egyenesen három kört választottunk végig! 

A csapatokat felosztottuk egymást közt random generált Patrik, Bálint, Chester, Dani, Balázs sorrendben, aztán indulhatott a mócka móka.

1/1 Chicago Bears (from CAR)
Caleb Williams
QB, USC

Azt gondolom ezt nem kell sokáig magyarázni. Williams ha nem is Burrow és Lawrence szintű tehetség, de egyértelmű 1/1 az idei classban.

(Patrik)

1/2 Washington Commanders
Drake Maye
QB, North Carolina

Ezt a választást sem kell szerintem túlragozni, Williamsnek Maye az egyetlen komoly kihívója a QB1 státuszért, és a Washington hisz abban, hogy a Tar Heels irányítója köré potens franchise-t tud felhúzni.

(Bálint)

1/3 New England Patriots
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Nem maradt bent egy olyan irányító sem, akiért nyugodt szívvel adtam volna egy ennyire magas választási jogot. Hallgattam ajánlatot a pickért, de két idei első kört kevésnek éreztem, úgyhogy maradt a legjobb skill játékos kiválasztása.

(chester)

TRADE 1/4 Minnesota Vikings (from Cardinals)
JJ McCarthy
QB, Michigan

Vikings adja: 1/11 + 1/23 + 2025/3.
Cardinals adja: 1/4

Mindenki tudja, hogy a Vikings fel akar/fel fog mozogni egy irányítóért. Itt a 4. helyen még választhattam is, én pedig a számomra jobb párosításnak tűnő nyers, de nagyon sok potenciállal rendelkező McCarthy mellett döntöttem. JJ kezdheti az évet a padon Darnold mögött és ha nem működik a dolog beáll, vagy jó esetben 2025-ben egy évnyi fejlesztés után már készebb állapotban veszi át a stafétát.

(Balázs)

1/5 Los Angeles Chargers
Rome Odunze
WR, Washington

Ha mit várunk mock lenne akkor Altot vittem volna, de itt most odaszóltam Harbaughnak, hogy menjen a támadófal fétisével oda ahova gondolja, én nem hagyom, hogy egy Justin Herbert szintű irányító Madden generált játékosoknak passzoljon. Odunze mélységi route futási képessége remekül passzol Justin mellé, de közben a teste is megvan, hogy egy jobb kiadású Mike Williamse lehessen a gárdának. Ha egészséges be is lehet írni a neve melle ilyen társakkal az 1,500 yardot.

(Balázs)

1/6 New York Giants
Jayden Daniels
QB, LSU

Az volt a tervem, hogy adok még egy esélyt Jonesnak és kap egy elit elkapót az idei kiváló felhozatalból. Erre lecsúszott Daniels és nem tudtam nemet mondani rá. Brian Daboll és Mike Kafka tudja mit kezdjen egy olyan irányítóval, akinek nagyon jók a lábai és szereti is használni is őket. Daniels egy valódi boom or bust prospect mert nagyon merészen játszik az alkatához képest és a pálya közepét nem is szereti igazán használni, ennek ellenére megvan az a dinamikusság a játékában, ami újdonság lehet az egész ligának. Mellesleg a Giants bár próbálta foltozni a támadófalát, de nem árt ha olyan ember van mögötte, aki el tud mozogni a nyomás elől.

(Patrik)

TRADE 1/7 Arizona Cardinals (from Titans)
Malik Nabers
WR, LSU

Cardinals adja: 1/11 + 3/66 + 2025/5.
Titans adja: 1/7

Mivel kiment Harrison előttem, így biztos hátra akartam cserélni, le is akasztottam a Vikings két idei első körét és a jövő évi harmadikját. Azonban nem akartam az egyik top elkapóról lemaradni, így a három idei harmadik körből a legmagasabbat, plusz egy jövő évi 5. kört beáldoztam a visszamozgásra és kivittem Naberst, akit amúgy 1/4-re is vittem volna, ha muszáj lett volna húznom. És közben szereztem még egy első kört, ami elég jól hangzik. Elkapó nagyon kell erre a rosterre, Nabers stílusa pedig jól illik Kyler Murray mellé. Ezzel indul meg a hatalmas építkezés, ami majd látjátok, hogy baromi jól sikerült.

(Dani)

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
1990 HUF19 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
2990 HUF29 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
havonta
évente
4490 HUF44 990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!