Connect with us

Hír

Mindössze 13 prospect lesz ott a Draft helyszínén

Az NFL kihirdette annak a 13 prospectnek a nevét, akik ott lesznek Detroitban a draft helyszínén két hét múlva, április 25-én csütörtökön. Köztük van a három legmagasabbra értékelt irányító is, de kissé meglepő ez az alacsony szám.

A Caleb Williams (USC), Jayden Daniels (LSU), Drake Maye (North Carolina) QB-trió a várakozások szerint az első három pickkel el is fog kelni, utánuk pedig Marvin Harrison (WR, Ohio State) következhet, ők mind ott lesznek a helyszínen. Rajtuk kívül pedig így néz ki a lista

Terrion Arnold, CB, Alabama
JC Latham, OT, Alabama
Laiatu Latu, Edge, UCLA
Quinyon Mitchell, CB, Toledo
Malik Nabers, WR, LSU
Rome Odunze, WR, Washington
Darius Robinson, DL, Missouri
Brian Thomas Jr., WR, LSU
Dallas Turner, Edge, Alabama

Közülük Darius Robinson neve lehet meglepő, aki azért a legtöbb mock draftban nem szerepel az első körben. Ő azonban helyi srác, Detroit környékén nőtt fel és Lions-szurkoló, lehet ez is szerepet játszott a meghívásában amellett, hogy azért bizonyos szakértők szerint el fog kelni a legjobb 32-ben.

Ha alacsonynak tűnik a létszám, akkor nem csal az emlékezetetek, hiszen tavaly 17, két éve 21 játékos volt ott a helyszínen. A PFT információi szerint azonban az NFL maximum 15 játékost szeretett volna idén a helyszínen tudni, de Joe Alt (OT, Notre Dame) és Brock Bowers (TE, Georgia) nem élt a lehetőséggel és inkább a családjával ünnepel majd otthon, illetve JJ McCarthy (QB, Michigan) nem is válaszolt a meghívóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!