Connect with us

Hír

Most bántalmazás miatt nyomoznak Rashee Rice kapcsán

Rashee Rice már így is nagy kalamajkában van, amiért többautós balesetet okozott márciusban, hivatalosan nyolc dologgal vádolják, amiért akár komolyabb eltiltást is kaphat a ligától. Erre viszont rátett egy lapáttal a Chiefs elkapója, ugyanis most épp azzal kapcsolatban nyomoznak a hatóságok, hogy Rice egy dallasi szórakozóhelyen megütött egy fotóst – írja a WFAA.

A Chiefs már eddig is úgy számolt, hogy legalább a fél szezont ki kell hagynia az elkapónak, és ez a legújabb eset sem segíti a játékos helyzetét. Pedig remek újonc éve volt, 938 yardot és 7 TD-t szerzett az alapszakaszban, és még 262 yardot és egy TD-t rátett erre a rájátszásban is. Ki volt kövezve az út előtte, hogy Patrick Mahomes oldalán nagy sztár legyen, gyűrűket nyerjen és rengeteg pénzt keressen, de ha így folytatja, ebből semmi nem lesz.

A Chiefs május 20-án kezdi meg az edzéseket, addig dönteniük kell arról, hogy engedik-e Rice-nak a részvételt vagy ideiglenesen eltiltják. A csapat egyébként az első körben draftolt egy elkapót a szélvészgyors Xavier Worthy személyében, részben Rice eltiltására is készülve.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group