Connect with us

Hír

Aiyuk szerint a 49ersnél nem akarják, hogy maradjon

Brandon Aiyuk helyzete az egyik legérdekesebb így a legnagyobb uborkaszezonra kanyarodva. A kiváló elkapó a szerződése utolsó évébe lép, voltak pletykák az elcseréléséről, draftoltak is egy WR-t az első körben, és még mindig nem sikerült megegyeznie a 49ersszel egy hosszabbításról. És most egyre kisebb esély mutatkozik erre.

Az elkapó ugyanis a TikTokra feltöltött videójában azt mondja volt egyetemi irányítójának, Jayden Danielsnek (akit a Commanders draftolt idén 1/2-re), hogy a 49ers nem akarja, hogy maradjon.

“Nevetek, de valójában sírok. Azt mondták, hogy nem akarnak megtartani. Esküszöm.”

A csapatnál egyébként igyekeznek hangoztatni, hogy szó sincs erről, ők meg akarják tartani Aiyukot, azonban az is egyértelműnek tűnik, hogy nem azon az áron, amivel a WR elégedett lenne (állítólag évi 26 milliót ajánlottak már, de ez valóban a támadó piaci ára alatt van). Ez pedig újra felpezsdíti a trade spekulációkat, hiszen ha nem tudják hosszú távon megtartani Aiyukot, akkor a legjobb az lenne, ha elcserélnék – így egy első kört is kaphatnak érte, míg a piacon való távozása esetén maximum egy harmadik körös kompenzációs picket kaphatnának egy évvel később, és azt is csak akkor, ha nem igazolgatnak sokat. Korábban a Steelers és a Jaguars érdeklődéséről is lehetett hallani, habár utóbbi vélhetően kiesett már az első körös draftoltjuk (Brian Thomas Jr.) miatt.

A 26 éves, korábbi első körös Aiyuk tavaly 1342 yardot és 7 TD-t szerzett, bekerült a második csapatos All-Pro válogatottba, a liga legjobb 10 WR-e közt emlegethetjük a nevét, így bárhol is folytatja karrierjét, az a csapat egy nagyon jó játékost tudhat majd a soraiban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x